kamlotek 08.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nikt się nie poczęstował? jak to nie ,ja słodka dziurka miałabym zostawić w spokoju takie ciacho a przy okazji chciałam spytać ,czy cierpisz na bezsenność bo o tak wczesnej porze już na fm ,chyba,że wogóle się nie kładłaś przepraszam zapomniałam się przywitać DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a przy okazji chciałam spytać ,czy cierpisz na bezsenność bo o tak wczesnej porze już na fm ,chyba,że wogóle się nie kładłaś ha, ha... codziennie pobudka 5:10 i z kawką zaglądam. Ktos i dziś się napije: http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 o nie nie nie - na to bym sie nie zgodziła .... wystarczy że bez mojej wiedzy kupił kolektory nie wiem po jaki hu...... no wydatek w tym momencie chyba nie za barzdo potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 przyszłam na torcik załapę się jeszcze ? pewnie, że zostało, kilka kawałeczków. A cały wygladał tak: http://img101.imageshack.us/img101/3428/zdjcie0340.jpg SMACZNEGO jaki smaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a przy okazji chciałam spytać ,czy cierpisz na bezsenność bo o tak wczesnej porze już na fm ,chyba,że wogóle się nie kładłaś ha, ha... codziennie pobudka 5:10 i z kawką zaglądam. Ktos i dziś się napije: http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/bb975f27b7069c46e5cd8af2cbfb0723,6,19,0.jpg teraz powinno być dobrze smacznie wygląda dla córci STO LAT proszę przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kawoszki, nie znalazłam na razie informacji w necie ale może Wy wiecie. Na kuchence gazowej używam mniej wiecej takiej kafetierki: http://www.magagd.pl/photo/product_info/1/0/3/1_1032c8e82f1b.jpg Czy można w takiej robić kawę na indukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A napisze jeścio raz - sunia dla inwestorka urocza -to mały kundelek? tak, to kundelek Tinka ja i mój kiedyś psiak ma urosnąć niewiele więcej a szczeka - głośniej niż wielki pies oprócz niej na działce jest husky - mieszanka matki husky i ojca wielkiego chyba jakiegoś kundla i przybłęda kundel no i teraz ta sunia jakieś koty też krążą wokół ale na razie niech sie żaden nie zadomawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nikt się nie poczęstował? jak to nie ,ja słodka dziurka miałabym zostawić w spokoju takie ciacho a przy okazji chciałam spytać ,czy cierpisz na bezsenność bo o tak wczesnej porze już na fm ,chyba,że wogóle się nie kładłaś przepraszam zapomniałam się przywitać DZIEŃ DOBRY cześć słodka dziurka a Anety wszystkie tak wcześnie wstają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem też nie wiem ale podobno jak magnez się przyczepia od spodu, to można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem też nie wiem ale podobno jak magnez się przyczepia od spodu, to można to pewnie po prostu wypróbyję, moja kafetierka jest stalowa to może będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem też nie wiem ale podobno jak magnez się przyczepia od spodu, to można to pewnie po prostu wypróbyję, moja kafetierka jest stalowa to może będzie ok spróbuj i daj znać a ja lecę do swego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a przy okazji chciałam spytać ,czy cierpisz na bezsenność bo o tak wczesnej porze już na fm ,chyba,że wogóle się nie kładłaś ha, ha... codziennie pobudka 5:10 i z kawką zaglądam. Ktos i dziś się napije: http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg ja poproszę z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nikt się nie poczęstował? jak to nie ,ja słodka dziurka miałabym zostawić w spokoju takie ciacho a przy okazji chciałam spytać ,czy cierpisz na bezsenność bo o tak wczesnej porze już na fm ,chyba,że wogóle się nie kładłaś przepraszam zapomniałam się przywitać DZIEŃ DOBRY cześć słodka dziurka a Anety wszystkie tak wcześnie wstają nie ulega wątpliwości,że Anety to pracusie w końcu budują dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 oj tak święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 właśnie zrobiłam sobie kawę i mogę teraz z Wami poklechtać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 właśnie zrobiłam sobie kawę i mogę teraz z Wami poklechtać a ja zjadłam śniadanie i poszłabym teraz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 właśnie zrobiłam sobie kawę i mogę teraz z Wami poklechtać a ja zjadłam śniadanie i poszłabym teraz spać to przez pogodę chce się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts