anetina 08.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i ja chętna na klepanie po klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 właśnie zrobiłam sobie kawę i mogę teraz z Wami poklechtać a ja zjadłam śniadanie i poszłabym teraz spać to przez pogodę chce się spać może trochę, nie wyspałam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam koloktory niogdy sie nie zwróca bo mamy gaz więc kopletna porażka tyle że piec z zasobnikiem był tańszy jak sie wzięło te kolektory no ale itak duzo drożej a tych kolektorów i takteraz nie zdążymy założyć więc lipa a ja sie dowiedziałam o tym po 2 tygodniach od zakupu i to przypadkiem ale za to mąz nie ma wglądu w kolory itp sto lat dla córci i poprosze przepis na ten placek pyszny jeśli to nie tajemnica rodu albo cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 właśnie zrobiłam sobie kawę i mogę teraz z Wami poklechtać a ja zjadłam śniadanie i poszłabym teraz spać to przez pogodę chce się spać a ja myślę, ze po jedzonku. Ja mam tak po obiedzie. Jak Kubuś Puchatek mogłabym ucinac sobie drzemkę po kązdym małym "conieco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i ja chętna na klepanie po klawiaturze to piszcie, klepcie a ja lecę po listwy. Będę niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 i ja chętna na klepanie po klawiaturze to piszcie, klepcie a ja lecę po listwy. Będę niedługo no to zrób zdjęcie jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam koloktory niogdy sie nie zwróca bo mamy gaz więc kopletna porażka tyle że piec z zasobnikiem był tańszy jak sie wzięło te kolektory no ale itak duzo drożej a tych kolektorów i takteraz nie zdążymy założyć więc lipa a ja sie dowiedziałam o tym po 2 tygodniach od zakupu i to przypadkiem ale za to mąz nie ma wglądu w kolory itp sto lat dla córci i poprosze przepis na ten placek pyszny jeśli to nie tajemnica rodu albo cóś mogę się zapytać jakie kolekory do jakiego pieca dodają,żeby się nie zaplątać poproszę o cenę tego pieca z kolektorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie mam pojecia jak cena bo fatury jescze nie ma a mąż nie chce sie przyznac ale bardzo duża a piec viessman i zasobnik też i kolektory takie same mój chłop niestety uważa że viessman jest najlepszy i nie było dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no to już mniej więcej domyślam się ceny ,ale jak byś już wiedziała to daj znać jeśli to nie tajemnica,bo być może teraz mieli jakąś fajną promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja piec mam ze stąporkowa czy dobry nie wiem, wszyscy chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja mam piec defroponoć dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kurcze kochana jak u was domowo sie robi [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 defro też słyszałam że dobry zreszta taki jmiał byc u nas ale udało sie gaz doprowadzic i zobaczymy czy nie zbankrutujemy :/ jak będe znałą cene to napiszę ale u nas troche to po znajomości było wiec nie wiem ale coś pona 20 tyś - piec vitodens 200, zasobnik chyba 300 litró i te nieszcesne kolktory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no u mnie sam piec z zasobnikiem kosztował prawie 10.000 jessi - dzięki musi się tak robić bo 31.10 co raz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no u mnie sam piec z zasobnikiem kosztował prawie 10.000 jessi - dzięki musi się tak robić bo 31.10 co raz bliżej dlatego my się zdecydowaliśmy bez podajnika - bo chcemy palić wszystko i 20 wtedy wyszła nam 3,3 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dużą moc macie w piecach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no u mnie sam piec z zasobnikiem kosztował prawie 10.000 jessi - dzięki musi się tak robić bo 31.10 co raz bliżej dlatego my się zdecydowaliśmy bez podajnika - bo chcemy palić wszystko i 20 wtedy wyszła nam 3,3 tys. zł ja mam z podajnikiem, teraz palimy drewnem na ruszcie które zostało z budowy, na zime ekogroszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dużą moc macie w piecach ? 23kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 na jaki metraż domu ?bo to chyba ma znaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 na jaki metraż domu ? bo to chyba ma znaczenie ? ma u mnie będzie ponad 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts