anetina 08.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem we łbie mnie się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 nie wiem we łbie mnie się kręci mam nadzieję, że wróciłas bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 wklejam jak obiecałam kominek sorki Kawusia ze u Ciebie http://images45.fotosik.pl/212/a49c963950f0f28emed.jpg co myslicie - jakie dac kolory? Ja myslałam żeby po bokach jasny beż (ciemniejszy) a na glównej płycie kominka pastelowy jaśmin (jasniejszy) - taki bedzie na pozostałych ścianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie wiem we łbie mnie się kręci mam nadzieję, że wróciłas bezpiecznie bezpiecznie dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 wklejam jak obiecałam kominek sorki Kawusia ze u Ciebie http://images45.fotosik.pl/212/a49c963950f0f28emed.jpg co myslicie - jakie dac kolory? Ja myslałam żeby po bokach jasny beż (ciemniejszy) a na glównej płycie kominka pastelowy jaśmin (jasniejszy) - taki bedzie na pozostałych ścianach... fajny kominek chodzi ci o kolory w środku ? ja bym dała środek jasny, a te niewielkie boki na ciemno, by się odznaczały od płyty co to jest w ogóle ? płyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 fajnie ten kominek pomyślany, nie zabiera dużo miejscana przód chyba dałabym jaśniejszy kolor, a boki może o ton ciemniejszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 fajnie ten kominek pomyślany, nie zabiera dużo miejsca na przód chyba dałabym jaśniejszy kolor, a boki może o ton ciemniejszy?? siostrunie się zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 fajnie ten kominek pomyślany, nie zabiera dużo miejsca na przód chyba dałabym jaśniejszy kolor, a boki może o ton ciemniejszy?? siostrunie się zgadzają normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale ten ciemniejszy (niewiele) miałby byc na tej ściance z tymi otworami i z drugiej strony bo am wychodza kratki wywiewne i moje się że bedzie sie trochę brudziło a ta płyta czołaowa to karton gips i ona cała byłaby chyba jasniejsza (rzaem z tymi wąskimi boczkami kóre są pod kątem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no to jasny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale ten ciemniejszy (niewiele) miałby byc na tej ściance z tymi otworami i z drugiej strony bo am wychodza kratki wywiewne i moje się że bedzie sie trochę brudziło a ta płyta czołaowa to karton gips i ona cała byłaby chyba jasniejsza (rzaem z tymi wąskimi boczkami kóre są pod kątem) chodzi o ściany? a nie będzie za ciemno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A ja nie widze tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A ja nie widze tego kominka ja widzę hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale to ma byc jasny beż on jest jasniutki mam nadzieję że będzie dobrze bo już kupiłam farbę aha i te półki we wnęce też chyba będą jasny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale to ma byc jasny beż on jest jasniutki mam nadzieję że będzie dobrze bo już kupiłam farbę aha i te półki we wnęce też chyba będą jasny beż no to jak pomalujesz to pokażesz i my skrytykujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chociaż nie wiem .... ehh same wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Widzę , widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale to ma byc jasny beż on jest jasniutki mam nadzieję że będzie dobrze bo już kupiłam farbę aha i te półki we wnęce też chyba będą jasny beż no to jak pomalujesz to pokażesz i my skrytykujemy to samo miałam napisac pomaluj raz, my ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no właśnie najbardziej sie boje że tu nic do niczego nie będzie pasowac i wyjdzie wielka lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts