delfina7 09.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 JEdynie na inny kolor sam przód , reszta w kolorze pokoju. A jakie kolorki planujesz ścian? , mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no właśnie najbardziej sie boje że tu nic do niczego nie będzie pasowac i wyjdzie wielka lipa będzie pasować a jak nie - za pół roku zrobisz remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 JEdynie na inny kolor sam przód , reszta w kolorze pokoju. A jakie kolorki planujesz ścian? , mebli? no właśnie, bo to na pewno ma duże znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no własnie tą ścianę z otowrami i tą krótką z drugiej strony komnka i półki we wnece jasny beż a reszta pastelowy jasmin meble ciemne - pewnie wenge bo nic innego w tym kraju nie ma wypoczynek pewnie skórzany coś jasniejszego - podłoga ciemna - chyba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a sam przód miał zostac pasetolwy jaśmin ale mi zamotałyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wybierz na przód któryś z kolorów ściany , bo może wyjść sieczka. W zasadzie możesz spróbować z jednym , a jak nie za pardzo to przemalujesz to mała powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 i ja się juz zamotałam nie doradzam, a czekam na efekty u mnie własnie kładą panele w pokoju inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jakie panele?????? ja sie zastanawiam jakie dac na góre no na przód ma byc w kolorze scian w tym jasniejszym bo ścian mają byc 2 kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 w pokoju inwestorka będzie coś takiego http://image.ceneo.pl/data/products/1972203/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jakie panele?????? ja sie zastanawiam jakie dac na góre ja proponuję jasne. Jak wchodziłąm wieczorem u nas na górę to podłoga nie wyglądała na brudną a wymiotłam tyle, że Będą łatwe w utrzymaniu. Sprzątać co prawda i tak trezba ale nie bedzie mocno widać kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jakie panele?????? ja sie zastanawiam jakie dac na góre ja proponuję jasne. Jak wchodziłąm wieczorem u nas na górę to podłoga nie wyglądała na brudną a wymiotłam tyle, że Będą łatwe w utrzymaniu. Sprzątać co prawda i tak trezba ale nie bedzie mocno widać kurzu dzień dobry siostrzyczxko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a co to za panele? Ja chce pasiaste w gabinecie ale te ciemniejsze z classena:) do tego ściany karmazynowy przypływ i dotyk mgły i czerwmoina sofa a na góre własnie jaśniejsze tylko czy to bedzie do ciemnych schodów pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry siostrzyczxko nie przywitałam się ? Przepraszam DZień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a co to za panele? Ja chce pasiaste w gabinecie ale te ciemniejsze z classena:) do tego ściany karmazynowy przypływ i dotyk mgły i czerwmoina sofa a na góre własnie jaśniejsze tylko czy to bedzie do ciemnych schodów pasować ? ja mam jasne panele na górze i ciemne schody Mi to nie przeszkadza. Aha, a karmazynowy przypływ mam na doel: w wiatrołapie i przedpokoju. Jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 na razie, lecę bo Ł. ma dylemat kolorystyczny a ja musze dopilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 09.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a można gdzieś fotke zobaczyć tych schodów w połączeniu z jasnymi panelami no i tego karmazynowego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jakie panele?????? ja sie zastanawiam jakie dac na góre ja proponuję jasne. Jak wchodziłąm wieczorem u nas na górę to podłoga nie wyglądała na brudną a wymiotłam tyle, że Będą łatwe w utrzymaniu. Sprzątać co prawda i tak trezba ale nie bedzie mocno widać kurzu ja też chciałabym jasne bo to jednak nie przytłumi pokoi i powiększy je a swoją drogą brudu nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a co to za panele? Ja chce pasiaste w gabinecie ale te ciemniejsze z classena:) do tego ściany karmazynowy przypływ i dotyk mgły i czerwmoina sofa a na góre własnie jaśniejsze tylko czy to bedzie do ciemnych schodów pasować ? żeby nie skłamać - to jest to http://www.classen.pl/www/pl/panele-extreme-69-99-zl,p,6,27,1254.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a co to za panele? Ja chce pasiaste w gabinecie ale te ciemniejsze z classena:) do tego ściany karmazynowy przypływ i dotyk mgły i czerwmoina sofa a na góre własnie jaśniejsze tylko czy to bedzie do ciemnych schodów pasować ? i to też chyba classen muszę zaraz do męża zadzwonić niech powie, co to za panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts