anetina 12.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 obojetne jak byle były ok wczorajsze widziałas? Sa widoczki z działki lecę i ja zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to jedź i jakieś fotki proszę ale jak zwykle jakościowo-komórkowo obojetne jak byle były no właśnie kilka nowych powinno byc, bo z sentymentu pstryknęłam busa, któy zabrał częśc mojego "dobytku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja juz sama mam taką kolomyje , że szok. Np teraz dzwonie o ekogroszek , dzwonie do spedycji umowić godzine dostaw na poniedziałek wkładu kominkiwego i zestawu kuchi i płayty Zamawiam zmywarke i lodówke ja już nie nadążam za tobą Ja za soba tez:))))))))))))))) Leżą na około notatki , numery i lista zadań do załatwienia. dobrze zorganizowana z ciebie dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zmykam do poniedziałku do poniedziałku Miłego i owocnego weekendu miły był owocny był - posprzatana chałupa to prawie jak u mnie, wczoraj wieczorkiem zamiotłam i umyłam w całym domu podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to jedź i jakieś fotki proszę fotek nie ma, za bardzo sie spieszylismy. Dziś jestesmy umówieni na pomiar i wstępną wycenę ogrodzenia. I Ł. stwierdził, że przeprowadzamy sie wcześniej Także UWAGA: przeprowadzka w srodę - o ile bedzie kuchnia. wow no to ... trzymamy mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wow no to ... trzymamy mocno kciuki za przeprowadzkę czy kuchnię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to jedź i jakieś fotki proszę fotek nie ma, za bardzo sie spieszylismy. Dziś jestesmy umówieni na pomiar i wstępną wycenę ogrodzenia. I Ł. stwierdził, że przeprowadzamy sie wcześniej Także UWAGA: przeprowadzka w srodę - o ile bedzie kuchnia. Pozyczyłam na dzis busa z pracy- przewieźc nasze łózko (spanie na materacu) i kilka większych rzeczy. A okazało się, że mam 1/3 mieszkania spakowaną w kartony- jak padłam wczoraj przed TV Ł. zrobił kilkanascie kartonów dobry chłopak z męża ja wolę po swojemu pakować mąż te grubsze wywozi, drobniejsze sama pakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Także UWAGA: przeprowadzka w srodę - o ile bedzie kuchnia. O kurcze bladę Ale fajnie. akurat, ja jestem cała w strachu Dziś odjechał od nas bus z rzeczami- zdążyłam nawet pstryknąc fotki na pamiątkę widziałam ale fajnie tak widzieć, ze rzeczy odjeżdżają ciekawe, kiedy u mnie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dobry chłopak z męża ja wolę po swojemu pakować mąż te grubsze wywozi, drobniejsze sama pakuję ja naprawde nie mam kiedy Musiałabym nie spac chyba w ogóle. I pewnie do środy nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 malowanie w sumie na górze skończone wczoraj sprzątałam i dzisiaj też jadę od wczoraj ketona w użyciu - ręka dała znać o sobie znowu fotki będą jutro. już tak fajnie się zrobiło jak jest pomalowane no to rękę przemeczyłaś malowaniem zamiast ciut się oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ciekawe, kiedy u mnie tak będzie jak to kiedy? Lada dzień, przeciez zasuwacie, że ho ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witaj kawiko!! ręka znowu boli?? pewnie przepracowałas sie zwolnij trosze kobieto no własnie, ketonal to bardzo silny lek. Ja tez jade dzis trochę posprzatc, juz myślałam, że tylko ja tak w niedzielę ja też melduję sią jako robiąca w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzięki za troskę, jutro w dzienniku co i jak bo teraz padnięta jestem a i pisać za bardzo nie mogę buziaczki bardzo duzo juz macie zrobione normalnie się przeprowadzać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zmykam do poniedziałku do poniedziałku Miłego i owocnego weekendu miły był owocny był - posprzatana chałupa to prawie jak u mnie, wczoraj wieczorkiem zamiotłam i umyłam w całym domu podłogi od razu nieco lepiej tak domowo chociaż ja na dole podłóg jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wow no to ... trzymamy mocno kciuki za przeprowadzkę czy kuchnię ? i za to i za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 siostrzyczki - wpis w dzienniku popełniłam i kilka fotek jest. anetko - dzień dobry tobie 2 dni zostały do przeprowadzki, kciuki trzymam dalej za powodzenie całej akcji anetinko - czyli wszystkie sprzątałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wow no to ... trzymamy mocno kciuki za przeprowadzkę czy kuchnię ? i za to i za to dzięki http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dobry chłopak z męża ja wolę po swojemu pakować mąż te grubsze wywozi, drobniejsze sama pakuję ja naprawde nie mam kiedy Musiałabym nie spac chyba w ogóle. I pewnie do środy nie będę. no doba mogłaby być dłuższa moje dziecko przywykło, że podczas zabawy z nim, podczas usypiania - ja pakuję, co się da jak uśnie, jadę na budowę wracam ostatnio około północy kąpiel, spanie i o 5 znowu na nogach można by już sie przeprowadzić, bo w ciagu dnia ledwo już działam i funkcjonuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ciekawe, kiedy u mnie tak będzie jak to kiedy? Lada dzień, przeciez zasuwacie, że ho ho!!! wydaje mi się, ze na tak wielki dom i robione własnymi rękoma, to i tak rzeczywiscie zasuwamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Kawika, to jeszcze tylko 20 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts