anetina 12.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 siostrzyczki - anetinko - czyli wszystkie sprzątałyśmy jakby mogło być inaczej toż to ... siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wow no to ... trzymamy mocno kciuki za przeprowadzkę czy kuchnię ? i za to i za to dzięki http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif nie ma za co czekamy do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 siostrzyczki - wpis w dzienniku popełniłam i kilka fotek jest. własnie oglądam, jak ładnie Wam wyszły te kolory. Najbardziej podoba mi się przedpokój i pokój gościnny. Ale sie narobiłaś Ja większośc niedzieli miałam relaks w IKEi a z oknami niestety wiedziałam juz , ze nie dam rady sama i pierwszy raz w zyciu zleciłam to firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ciekawe, kiedy u mnie tak będzie jak to kiedy? Lada dzień, przeciez zasuwacie, że ho ho!!! wydaje mi się, ze na tak wielki dom i robione własnymi rękoma, to i tak rzeczywiscie zasuwamy i jaka satysfakcja jak sie robi samemu, no nie? U nas dużo robi Ł. i mój tata- dzięki temu kasy tyle zaoszczędzilismy, że Jak czytam ile bierze sie za układanie glazury, za gipsowanie to szczęka mi opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 siostrzyczki - wpis w dzienniku popełniłam i kilka fotek jest. własnie oglądam, jak ładnie Wam wyszły te kolory. Najbardziej podoba mi się przedpokój i pokój gościnny. Ale sie narobiłaś Ja większośc niedzieli miałam relaks w IKEi a z oknami niestety wiedziałam juz , ze nie dam rady sama i pierwszy raz w zyciu zleciłam to firmie. no niestety ja tak nie mogę, tyle ile dam rady to sama posprzątam, szczególnie z tego pierwszego grubego brudu. jeszcze nawięcej sprzątania w części rodziców: łazienka i dwa pokoje no i to nieszczęsne okno salonowe, a reszta to już takie lżejsze sprzatanie. na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 z tym sprzataniem to porazka, ile razy ja juz zamiatałam i myłam podłogę a na następny dzień zawsze ktoś zadepcze i śpadu po porządku nie ma Przez piewrwszy miesiąc w domu to pewnie codziennie trezba będzie z mopem latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 siostrzyczki - wpis w dzienniku popełniłam i kilka fotek jest. własnie oglądam, jak ładnie Wam wyszły te kolory. Najbardziej podoba mi się przedpokój i pokój gościnny. Ale sie narobiłaś Ja większośc niedzieli miałam relaks w IKEi a z oknami niestety wiedziałam juz , ze nie dam rady sama i pierwszy raz w zyciu zleciłam to firmie. u mnie mam pomoc w myciu okien w postaci mojej mamy co prawda pomoc nie tylko w myciu okien, ale i w sprzataniu i w pilnowaniu dziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ciekawe, kiedy u mnie tak będzie jak to kiedy? Lada dzień, przeciez zasuwacie, że ho ho!!! wydaje mi się, ze na tak wielki dom i robione własnymi rękoma, to i tak rzeczywiscie zasuwamy i jaka satysfakcja jak sie robi samemu, no nie? U nas dużo robi Ł. i mój tata- dzięki temu kasy tyle zaoszczędzilismy, że Jak czytam ile bierze sie za układanie glazury, za gipsowanie to szczęka mi opada. no mój tata mówił, ze za sobą spizarkę wziąłby jakieś 800-1000 zł za kotłownię jakieś 1,2 tys. zł a gdzie reszta pomieszczeń ??? dlatego wiem, że tata naprawdę jest nieoceniony u nas w domu normalnie Skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no u mnie mama z dziećmi w domu a ja haru haru anetko - z tym codziennym sprzątaniem to pewnie i dwa miesiące będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no mój tata mówił, ze za sobą spizarkę wziąłby jakieś 800-1000 zł za kotłownię jakieś 1,2 tys. zł a gdzie reszta pomieszczeń ??? dlatego wiem, że tata naprawdę jest nieoceniony u nas w domu normalnie Skarb wieeelkie brawa dla tatusiów http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/brawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 z tym sprzataniem to porazka, ile razy ja juz zamiatałam i myłam podłogę a na następny dzień zawsze ktoś zadepcze i śpadu po porządku nie ma Przez piewrwszy miesiąc w domu to pewnie codziennie trezba będzie z mopem latac to na pewno z tym sprzataniem z tego brudu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no a ile mój E. by wziął za te wszystkie roboty??? centralne, rozprowadzenie wody, płytki, malowanie, montowanie??? masakra jakaś by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no u mnie mama z dziećmi w domu a ja haru haru anetko - z tym codziennym sprzątaniem to pewnie i dwa miesiące będzie no nie załamuj mnie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/gun.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 e tam zaraz..maskara witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 e tam zaraz..maskara witam cze kala - nie masakra?? No dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no a ile mój E. by wziął za te wszystkie roboty??? centralne, rozprowadzenie wody, płytki, malowanie, montowanie??? masakra jakaś by była u mnie jedynie tynki, gładzie, podłogi wszystkie i sciany kontakty, włączniki, sufity obcy postawili ściany, dach i rozprowadzili prąd i wodę i ogrzewanie reszta od fundamentów do wykańczania jest juz taty robotą z pomocą mego męża, zeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam z rana Ja w niedziele nie sprzątałam ale w sobote owszem wczoraj bylismy cały dzień w jupiterze wybierac meble i w LM ale kupiliśmy tylko 3 lampy i prawie wybraliśmy narożnik powiem wam że wolę chyba sprzątanie od tego wybierania Kolorki super - też będe miała cappucino w hallu ale z beckersa i wydaje mi sie że jest troszku jasniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 u nas neistety za wszytsko płacimy i masakra ile już kasy na to poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam z rana Ja w niedziele nie sprzątałam ale w sobote owszem wczoraj bylismy cały dzień w jupiterze wybierac meble i w LM ale kupiliśmy tylko 3 lampy i prawie wybraliśmy narożnik powiem wam że wolę chyba sprzątanie od tego wybierania Kolorki super - też będe miała cappucino w hallu ale z beckersa i wydaje mi sie że jest troszku jasniejszy... ja też wolę sprzątanie od wybierania a cappucino mam w garderobie u dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no u mnie obcy - to ściany, dach i elektryka, a reszta E. z pomoca pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts