kawika 12.10.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 anetinko - nie na kolanach bo mopa zakupiłam ty wstręciucho edytko gratki za stronkę, mój dosyć nawet się zbiera ale jak jestem to chodzi za mną jak pies i patrzy kurde no przeciez piękna jestem jessi - obyś miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 20 dni? Ja bym po montazu kuchni nie zastanawiala się ani chwili i przeprowadzała:D Dzień dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no zboczuchy mój maż jest niestety "opierdalaczem " jak ma cos zrobic to mu sie zejdzie pól dnia zanim zacznie a potem i tak 100 razy przerywa bo non stop telefony dzwonią itp poniękąd jakbym o moim mężulku czytałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witam najbardziej zaintrygował mnie kolor w gościnnym pokoju ładny on jest, kawika a jakie kolory mieszałaś ,że on ma taki kolor,bo ja lubię szarości Trzymam kciuki za dalsze wykończanie i dziewczyno uważaj na siebie i rękę,bo nie Ty dom,ale dom Ciebie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 20 dni? Ja bym po montazu kuchni nie zastanawiala się ani chwili i przeprowadzała:D Dzień dobry . ja podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zobaczymy dziewczyny jak to będzie coraz bardziej boję sie tej przeprowadzki kamlotku - kochana nie powiem ci, jakie kolory bo wlaliśmy wszystko co było i dodaliśmy troche niebieskiego pigmentu mnie też nawet się spodobał, a poczatkowo wydawał się beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 anetinko - nie na kolanach bo mopa zakupiłam ty wstręciucho edytko gratki za stronkę, mój dosyć nawet się zbiera ale jak jestem to chodzi za mną jak pies i patrzy kurde no przeciez piękna jestem jessi - obyś miała rację trza było na kolanach u mnie mąż lubi, gdy myję podłogę tradycyjnym sposobem - tzn. ścierką ps. a piękna oczywiście jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to już wiem dlaczego lubi jak zmywasz ścierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to już wiem dlaczego lubi jak zmywasz ścierką bo dokładniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to już wiem dlaczego lubi jak zmywasz ścierką bo dokładniej :D no dokładniej dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zobaczymy dziewczyny jak to będzie coraz bardziej boję sie tej przeprowadzki kamlotku - kochana nie powiem ci, jakie kolory bo wlaliśmy wszystko co było i dodaliśmy troche niebieskiego pigmentu mnie też nawet się spodobał, a poczatkowo wydawał się beznadziejny bo tak jest przeważnie, gdy jeszcze farba nie wyschła bądź sztuczne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to już wiem dlaczego lubi jak zmywasz ścierką bo dokładniej :D no dokładniej dokładniej a nie dokłądniej ? ps. a przy okazji pokusić co nieco lub kogo można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 szary fajny - ja mam mieć dotyk mgły z duluxa w gabinecie ale bardziej wpdaa w niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to już wiem dlaczego lubi jak zmywasz ścierką bo dokładniej :D no dokładniej dokładniej a nie dokłądniej ? ps. a przy okazji pokusić co nieco lub kogo można no przecie mówiłam że dokładniej,..... cie z tyłu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę nie załapałam ja też nie delfina szyfrem pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę nie załapałam Kuwa , jestem ślepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę nie załapałam Kuwa , jestem ślepa O widze tu No jak , facet pochylony i widać mu z tyłu kawałek przedziałka tyłkowego U mnie podobnie tylko bez wlosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę nie załapałam Kuwa , jestem ślepa O widze tu No jak , facet pochylony i widać mu z tyłu kawałek przedziałka tyłkowego U mnie podobnie tylko bez wlosów. hihihihiihihi no to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts