anetina 12.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mnie w takiej sytuacji jak facetowi widać szprę nie załapałam Kuwa , jestem ślepa O widze tu No jak , facet pochylony i widać mu z tyłu kawałek przedziałka tyłkowego U mnie podobnie tylko bez wlosów. też o tym pomyślałam, ale i tak nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czyli źle - ze ci widać Delfinko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czyli źle - ze ci widać Delfinko ??? ja ostatnio widziałam takie "coś" u teścia (hihihihihihi) a że delfiinie widać to się chyba Seba cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czyli źle - ze ci widać Delfinko ??? ja ostatnio widziałam takie "coś" u teścia (hihihihihihi) a że delfiinie widać to się chyba Seba cieszy też mnie się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 i tutaj ani słówka - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 No pamietam porzadki u siebie , najpierw 3 dni po 12 godzin sprzatalysmy z mama pierwszy balagan (okna, plytki kilka razy i cala reszta. Pozniej ja caly miesiac po pracy jezdzilam od 20 do polnocy sprzatac codziennie po trochu, wracalam o 24 i jechal maz nocowac. Po przeprowadzce i tak wszystko sie pylilo. A kolorki fajnie wyszly, mi najbardziej podoba sie ten mieszany w goscinnym. A jaki kolor mebli do kuchni zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 cześć magpie. kuchnia będzie miała u góry jasne przody (waniliowe), a dół sama nie wiem jaki to kolor taki brąz z bordo (nie wiem) - ale jeszcze tydzień i się dowiem. no z tym sprzątaniem to zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień doberek a odnośnie sprzatanie - mnie się już nie chce nawet teraz sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kurde a komu się chce. a to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 rany, przeczytałam o bramie Daj znac jak to sie skończyło. I jak zabezpieczyliście garaż? A tak w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 rany, przeczytałam o bramie Daj znac jak to sie skończyło. I jak zabezpieczyliście garaż? A tak w ogóle to dzień dobry dzień dobry. no garaż się zamknął ale się nie otworzy. E. śpi na budowie więc raczej nikt nic nie zwinie. Czeka na tego palanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 13.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No witam i współczuję bramy no naprawdę załanmać sie można na koniec takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzięki. niestety newy dały znać o sobie i teraz wyję jak bóbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 13.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nie dziwię się ale takie stresy są nieuniknione niestety ... Ja juz sie nie moge doczekać kiedy nie będe miała nic na głowie bo teraz to nie myślę o niczym innym tylko jak wszytsko zorganizowac itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Drugie przypomnienie poskutkowało [ z dziennika budowy] ale sie napracowałaś!!!!! ale warto prawda?? kolorki wyszły na ścianach śliczne, i te kafle w jadalni fajnie masz połozone na podłodze!!! podoba mi sie bardzo! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik70510.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kawika http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif Nie płacz, przytulasy przesyłam http://media7.mojageneracja.pl/oiotupieue/mediumk3k5lc5548700c50d5ed995498.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzięki dziewczyny, kochane jesteście pobeczałam pobeczałam i już mi lepiej, czasem trzeba z siebie wszystko wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzięki dziewczyny, kochane jesteście pobeczałam pobeczałam i już mi lepiej, czasem trzeba z siebie wszystko wyrzucić to ja Twoje łęzki posprzatm bo pewnie kałuża się zrobiła. I zobacz jaki mop cudny W sam raz na smuteczki: http://www.redonion.pl/inc_redonion/static/images/produkty/1186.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 mop zajebiaszczy - ciekawe ile kosztuje ?? hmm Temat na czasie no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 mop zajebiaszczy - ciekawe ile kosztuje ?? hmm Temat na czasie no nie?? no tak, sprawdzę czy jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts