aneta-we 15.10.2009 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kawika, córcia żeczywiscie ma wygląd aniołka. I poza tym jest do Ciebie bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kawika, córcia żeczywiscie ma wygląd aniołka. I poza tym jest do Ciebie bardzo podobna no ponoć moje lustrzane odbicie dzień dobry delfina - kto wie co będzie może i swatowymi będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam z rana!!!!!! wczoraj zrobiłam u siebie cebulaki były pyszne i wiecie co???? moja córka zjadła 11 sztuk!!!!!!!!! ja tez tyle samo macie jeszcze jakieś fajne przepisy na coś szybkiego i dobrego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam z rana!!!!!! wczoraj zrobiłam u siebie cebulaki były pyszne i wiecie co???? moja córka zjadła 11 sztuk!!!!!!!!! ja tez tyle samo macie jeszcze jakieś fajne przepisy na coś szybkiego i dobrego?? czee kala już zrobiłaś cebulaki - ale jesteś szybka mówisz że były pyszne??!! hmmmm już bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ale słodziutka perełka!!!! .....niedawno moje córcie były takie malutkie leci czas leci troche za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam z rana!!!!!! wczoraj zrobiłam u siebie cebulaki były pyszne i wiecie co???? moja córka zjadła 11 sztuk!!!!!!!!! ja tez tyle samo macie jeszcze jakieś fajne przepisy na coś szybkiego i dobrego?? czee kala już zrobiłaś cebulaki - ale jesteś szybka mówisz że były pyszne??!! hmmmm już bym zjadła i ja mam ochote, może wypróbuję w weekend jak znajdę wszystko co trezba i jesli wszystkie sprzęty kuchenne (piekarnik) będą działać. Panowie od kuchni siedzieli wczoraj do 22-giej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 tak to prawie każde dziecko ma - buzia aniołek, pomysły rogate podpisuje się pod tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Najlepsza była wczoraj najpier jak przyszłam do domu tro latała i mówiła Wiki dziula Wiki dziula pytam się jak dziura????? okazało się że wiktorowi nareszcie po miesiącu kiwania wypadła górna jedynka (dopiero 3 stały ząb mu rośnie reszta mleczaki) a wieczorem wzięła łyżkę i sprała go po głowie, tak że tamten się rozpłakał. no i tak dwulatka załatwiła prawie dziewięciolatka ale powiedz - słodki to był widok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 nieźle Was zasypało ,u nas pada deszcz i strasznie wieje kawika, strasznie my przykro z powodu pogody ,a Wy macie zamiar robić jeszcze elewację i schody jeszcze w tym roku spoko jestem dobrej myśli jeszcze będzie pogoda podobno już po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kawika, córcia żeczywiscie ma wygląd aniołka. I poza tym jest do Ciebie bardzo podobna no ponoć moje lustrzane odbicie dzień dobry delfina - kto wie co będzie może i swatowymi będziemy a dla mego nie ma żadnej ??? chociaż może lepiej nie dawaj córci mój już był 2 razy żonaty i matka została uświadomiona, że zanim syn skończy pełnoletność, będzie ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam z rana!!!!!! wczoraj zrobiłam u siebie cebulaki były pyszne i wiecie co???? moja córka zjadła 11 sztuk!!!!!!!!! ja tez tyle samo macie jeszcze jakieś fajne przepisy na coś szybkiego i dobrego?? też bym zjadła moze pomyślę o sobocie ? hmmm na imprezę urodzinkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kawika, córcia żeczywiscie ma wygląd aniołka. I poza tym jest do Ciebie bardzo podobna no ponoć moje lustrzane odbicie dzień dobry delfina - kto wie co będzie może i swatowymi będziemy a dla mego nie ma żadnej ??? chociaż może lepiej nie dawaj córci mój już był 2 razy żonaty i matka została uświadomiona, że zanim syn skończy pełnoletność, będzie ojcem no własnie Twój to za duży palyboy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kawika, córcia żeczywiscie ma wygląd aniołka. I poza tym jest do Ciebie bardzo podobna no ponoć moje lustrzane odbicie dzień dobry delfina - kto wie co będzie może i swatowymi będziemy a dla mego nie ma żadnej ??? chociaż może lepiej nie dawaj córci mój już był 2 razy żonaty i matka została uświadomiona, że zanim syn skończy pełnoletność, będzie ojcem no własnie Twój to za duży palyboy jest no to zadnej z was nie proponuję jako na zięcia a poza tym - będę wredną teściową, więc czy któraś z was dałaby swoją córkę pod moje skrzydła ? wątpię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakoś nie wierze że mozesz być wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakoś nie wierze że mozesz być wredna no wiesz dobrze, ze ty wierzysz ale tak naprawdę - syna wychowujesz, a tu raptem pod swe rządy bierze jakaś obca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakoś nie wierze że mozesz być wredna no wiesz dobrze, ze ty wierzysz ale tak naprawdę - syna wychowujesz, a tu raptem pod swe rządy bierze jakaś obca a jakby mu było dobrze to chyba dałabyś sobie siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakby mało wkurwów było, małż zadzwonił że narożniki do listew panelowych są o dwa tony jaśniejsze kurwa kto tu jest daltonistą??? wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakoś nie wierze że mozesz być wredna no wiesz dobrze, ze ty wierzysz ale tak naprawdę - syna wychowujesz, a tu raptem pod swe rządy bierze jakaś obca a jakby mu było dobrze to chyba dałabyś sobie siana pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakby mało wkurwów było, małż zadzwonił że narożniki do listew panelowych są o dwa tony jaśniejsze kurwa kto tu jest daltonistą??? wysiadam w sklep[ie było inne oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakby mało wkurwów było, małż zadzwonił że narożniki do listew panelowych są o dwa tony jaśniejsze kurwa kto tu jest daltonistą??? wysiadam w sklep[ie było inne oświetlenie no nie będzie jechał wymeiniać i będzie chujowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts