ccaya 16.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów! Znalazłam Was jakiś czas temu i podczytuję namiętnie, bo jesteście wspaniałą podporą dla budujących i przyszłych budujących. Ja zaliczam się do tej drugiej grupy. Na razie zbieramy papierki do PnB i może jeszcze w tym roku wystartujemy. Trzymajcie kciuki za nas, tak jak ja trzymam za Was - Inwestorzy ) - bardzo mi się podoba to słówko )) Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 serdecznie witam inwestorkę z Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam Inwestorkę z Wieliczki Moje Żenidełko ma tam kolerzankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts