Malobert 16.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jakie prace i kiedy warto przeprowadzić ze względu na pieniądze i obecną sytuację gospodarczą ?Czy roboty dekarskie i inne dot. stanu surowego powinny potanieć w najbliższym czasie ?Na jakiim etapie budowy i na jakich materiałach obecnie można liczyć na jakieś obniżki cen w stosunku do roku 2008 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi74 16.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Obniżki to już były od listopada do stycznia,teraz materiały drożeją,a dobrzy wykonawcy już robotę na 2009 mają zaklepaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 16.03.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 czyli czekać... ja jednak jesli chodzi o robociznę widzę już pewną zmianę, hrabiostwo jeszcze 6 miesiecy temu nie miało wogóle ochoty na rozmowę z takim pospólstwem jak ja. Teraz już mają czas pogadać i się dopytują co i jak, kiedy i gdzie. Myślę, że będzie jeszcze lepiej. Weźmiemy ich czasem, wszak do garnka nawet hrabiostwo musi czasem coś włożyć jeśli chodzi o materiały, to złotówka jest dziebko niedowartościowana, jak wróci do łask to producenci na nowo przerachują na kalkulatorach kursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 16.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jakie prace i kiedy warto przeprowadzić ze względu na pieniądze i obecną sytuację gospodarczą ? Czy roboty dekarskie i inne dot. stanu surowego powinny potanieć w najbliższym czasie ? Na jakiim etapie budowy i na jakich materiałach obecnie można liczyć na jakieś obniżki cen w stosunku do roku 2008 ? Obawiam się, że aby odpowiedzieć na Twoje pytania, trzeba być jasnowidzem albo prorokiem Możemy tylko snuć prognozy albo karmić się złudzeniami typu" ceny lecą na łeb, na szyję" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts