Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moim zdaniem w kryzysie zamiast od razu likwidować firmę zaczyna się od cięcia kosztów.

Czyli spotkanie nie musi się odbyć w pałacu z kateringiem z Hotelu Sobieski.

Wystarczy nam Wioska Muratora pod Warszawą i kiełbaska z grilla dla tych co przyjadą z daleka.

Czy jeśli kryzys, to od razu nie ma spotkania, nie budujemy domów i zamykamy to forum :roll:

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moim zdaniem w kryzysie zamiast od razu likwidować firmę zaczyna się od cięcia kosztów.

Wystarczy nam Wioska Muratora pod Warszawą i kiełbaska z grilla dla tych co przyjadą z daleka.

Czy jeśli kryzys, to od razu nie ma spotkania, nie budujemy domów i zamykamy to forum :roll:

Może w ramach dalszego cięcia kosztów wyżerka i wypitka we własnym zakresie?

A jeśli to mało, to może jakaś symboliczna odpłatność? Np. 10 zł od osoby?

Może Redakcja przemyśli i skalkuluje ponownie?

Noo święte słowa, święte słowa

Podpisuję sie pod słowami Toli i Tomka1950.

Naprawdę jesteśmy skłonni przelać na konto jakąś tam kwotę od osoby ( i to jest dobry pomysł, bo od razu bedzie wiadomi kto przyjedzie a kto nie i nie bedzie zbędnych kosztów za osoby które nie dojechały a się zapisały jak na ostatnich spotkaniach ) , i jak najbardziej skłaniam sie do urządzenia jakiejś skromnej imprezki bez szaleństw - byleby tylko sie spotkać :roll: .

Poczekamy, zobaczymy .. a nie to sami sobie zrobimy - w Redakcji :):)

hmmm czyżby słowa Nefer miały się okazać prorocze? Wernyhora jakaś czy co?

m.

No fakt, w Redakcji tośmy jeszcze nie balowali :roll: :lol: ... ale ja mysle, że może jednak uda sie jakoś zorganizować i oszczędzimy redakcję :wink:

No to moja propozycja jest taka:

Niech Redakcja dowie sie jakie są koszta urządzenia w wiosce budowlanej czy gdziekolwiek spotkania, a potem zrobimy listę gości , podzielimy koszty , wpłacimy na konto powiedzmy do konkretnego terminu i już. No chyba może jakaś osoba w Redakcji poświęcić kilka godzin i przysiąść żeby udało się jednak to spotkanie zorganizować :roll: .

Poczekamy, zobaczymy .. a nie to sami sobie zrobimy - w Redakcji :):)

hmmm czyżby słowa Nefer miały się okazać prorocze? Wernyhora jakaś czy co?

m.

No fakt, w Redakcji tośmy jeszcze nie balowali :roll: :lol: ... ale ja mysle, że może jednak uda sie jakoś zorganizować i oszczędzimy redakcję :wink:

No to moja propozycja jest taka:

Niech Redakcja dowie sie jakie są koszta urządzenia w wiosce budowlanej czy gdziekolwiek spotkania, a potem zrobimy listę gości , podzielimy koszty , wpłacimy na konto powiedzmy do konkretnego terminu i już. No chyba może jakaś osoba w Redakcji poświęcić kilka godzin i przysiąść żeby udało się jednak to spotkanie zorganizować :roll: .

Z całego serca popieram propozycję Daggulki.

My, forumowicze, wiem, że poprawnie to forowicze, ale forumowicze jakoś bardziej mi odpowiada, MUSIMY SIĘ SPOTKAĆ, DLA CIĄGŁOŚCI TRADYCJI, DLA POGŁĘBIANIA NASZYCH FORUMOWYCH ZNAJOMOŚCI I PRZYJAŹNI, DLA WYMIANY DOŚWIADCZEŃ I... MOGĘ TAK DŁUGO DLACZEGO.

REDAKCJO, PROSZĘ.

pod[pisujem siem ..dfoma lapkami ja tsa bydsie wyghenerujem wincyj..:)) i podwieść moghem jakby ciooo..i dolodsyc siem ..niooo

dobra, duch - Ty wiesz, że ja na to podwiezienie to chętna jestem? :oops: :lol: no i trza zawczasu miejsca noclegowe znaleźć w jakimś hoteliku bo jak se już obiecałam - tym razem w Wawie zaszaleć zamierzam całoweekendowo :D

REDAKCJO --- PROSIMY

http://ls.hk.yimg.com/hk/providers/mov3/lp02_shrek2.jpg

rozważcie nasze propozycje

Wy wiecie, że my wielkie serca mamy i zawsze do pomocy chętni i zorganizowac się zdołamy, i kasę zebrac zdołamy i wszystko zdołamy - nie zostawiajcie nas w tym roku bez przyjemności spotkania :roll:

no i trza zawczasu miejsca noclegowe znaleźć w jakimś hoteliku bo jak se już obiecałam - tym razem w Wawie zaszaleć zamierzam całoweekendowo :D

REDAKCJO --- PROSIMY

http://ls.hk.yimg.com/hk/providers/mov3/lp02_shrek2.jpg

rozważcie nasze propozycje

Wy wiecie, że my wielkie serca mamy i zawsze do pomocy chętni i zorganizowac się zdołamy, i kasę zebrac zdołamy i wszystko zdołamy - nie zostawiajcie nas w tym roku bez przyjemności spotkania :roll:

Daggulko, wprawdzie ja już z Mazur, to jednak nie wszystkie kontakty z Warszawą zerwałem. Załatwię Tobie nocleg, niech no tylko Redakcja załatwi spotkanie.

A chyba i inni FORUMOWICZE z Warszawy i okolic przygarną forumowych GOŚCI.

Myślę, że można spokojnie zrobić spotkanie płatne. W końcu nie musi być Bóg wie co - a sponsorzy (za darmo reklama - to jest gratka) się znajdą na pewno.

Oczywiście wystarczy przekalkulowac koszty - spotkanie może być przecież płatne. Jestem za.

W Warszawie można wynająć apartamenty - na ogół na Starówce - niedrogo - a w kilka osób to już w ogóle. Tu można obejrzeć i mieszkania i ceny :

http://www.topwarsawhotels.com/pl/?gclid=CJrj-NrF85kCFUqS3wodL0fzRw

http://www.hotelinwarsaw.com/index.php?lang=pl

http://www.warsaw4you.com/?gclid=CKiy4O7F85kCFQkEZgodd1-4Qw

http://www.hotele-warszawa.eu/mieszkania.php

i wiele innych

Neferka ma rację- jak sie w kilka osób zbierzemy w jednym miejscu noclegowym to jeszcze imprezę do apartamentu przeniesiemy po spotkanku :wink: :lol:

Warszawa długo nie zapomni tej balangi :lol:

raz, dwa trzy.....moje łóżko pod oknem :D

:wink:

Neferka ma rację- jak sie w kilka osób zbierzemy w jednym miejscu noclegowym to jeszcze imprezę do apartamentu przeniesiemy po spotkanku :wink: :lol:

Warszawa długo nie zapomni tej balangi :lol:

raz, dwa trzy.....moje łóżko pod oknem :D

:wink:

doooobra, to moje pod drugim oknem ... no chyba że nie bedzie to się dostosuję i przyjmę dzielnie na klatę co zostanie :lol: