tomek1950 15.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 doooobra, to moje pod drugim oknem ... no chyba że nie bedzie to się dostosuję i przyjmę dzielnie na klatę co zostanie A jak pisałaś na forum to klatę masz od dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 doooobra, to moje pod drugim oknem ... no chyba że nie bedzie to się dostosuję i przyjmę dzielnie na klatę co zostanie A jak pisałaś na forum to klatę masz od dziecka... no niestety od razu widać za czym stałam jak dzielili ... ani za urodą, ani za wzrostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ładne to, co się komuś podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dobra dobra .... my tu gadu gadu a tu trza Redakcje motywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no niestety od razu widać za czym stałam jak dzielili ... ani za urodą, ani za wzrostem Guuuuupia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dobra dobra .... my tu gadu gadu a tu trza Redakcje motywować Toż przecie ja, chudopachołek, z nędznej mazurskiej "komturii" nic innego nie robię. REDAKCJO, co powiesz na nasze propozycje? My musimy sie spotkać. Choćby na podwórku REDAKCJI. Później, po spotkaniu to my sobie poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Możemy po sobie pozmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 mam myjkę wysokocisnieniową -zabiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 mam myjkę wysokocisnieniową -zabiorem A ja mam środek do myjki wysokociśnieniowej przeznaczony do mycia urządzeń mających kontakt z żywnością. Też zabiorę na spotkanie. Malka, jesteśmy umówieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jasne że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 W takim układzie REDAKCJA chyba już nie ma wyjścia. Nawet pozmywamy po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Droga Redakcji dopłacimy pozmywamy będziemy grzeczni noooooooooo jak nam odmówić ja chcę na mój pierwszy Forumowy Zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 doooobra, to moje pod drugim oknem ... no chyba że nie bedzie to się dostosuję i przyjmę dzielnie na klatę co zostanie A jak pisałaś na forum to klatę masz od dziecka... no niestety od razu widać za czym stałam jak dzielili ... ani za urodą, ani za wzrostem Ja stałam za rozumem i też zabrakło Też jestem za spotkaniem choćby odpłatnym. Oby nie 9-10 maja bo mam komunistę w rodzinie. ps. zamawiam łóżko na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Z przykrością informujemy, że w tym roku spotkania forum nie będzie. Powód? Niestety jak wszędzie - kryzys. Do zobaczenia - mamy nadzieję - za rok. oby za rok tylko Ładny Dom na rynku nie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Droga Redakcjo, można zorganizować zlot tak jak te nasze pierwsze spotkania czyli w piwnicy Muratora - wtedy odpadną koszty wynajmu pomieszczenia. W razie co to też jestem za odpłatnym spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A redakcja.... milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Redakcja rozmyśla, kalkuluje, analizuje ...mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Redakcja rozmyśla, kalkuluje, analizuje ...mam nadzieję . Obyś daggulko miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Redakcja wie, że tak wspaniałych oddanych forumowiczów którzy są podporą nie ma żadne inne forum- a na kilku bywam więc wiem co piszę . Nie zostawi nas samych - tak myślę . Tym bardziej, że jak już wspomnieliśmy o finanse się tu nie rozchodzi bo każdy przystał , że sfinansuje bez gadania - pozostają kwestie organizacyjne typu przeliczenie kosztów, zorganizowanie konta do wpłat, zamówienie miejsca, zamówienie jakiegoś żarełka i napitku . No żebym była na miejscu to osobiście bym się zaangażowała w organizacyjne sprawy spotkania - ale z daleka mogę tylko kibicować . Redakcja widzi, że nam bardzo zależy- tak barrrrdzo, barrrrdzo , barrrdzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 czy Redakcja może napisać jak zapatruje się na nasze propozycje? bylibyśmy bardzo wdzięczni wiedząc na czym stoimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts