Ivonesca 17.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Droga Redakcjo, można zorganizować zlot tak jak te nasze pierwsze spotkania czyli w piwnicy Muratora - wtedy odpadną koszty wynajmu pomieszczenia. W razie co to też jestem za odpłatnym spotkaniem to były spotkania myślę że propozycja jest dobra za odpłatnym spotkaniem też jestem ....oczywiście w granicach rozsądku tylko komunię mam 17 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może trzeba przenieść to na czerwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może trzeba przenieść to na czerwiec? Najpierw dowiedzmy się czy a później możemy negocjować kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może trzeba przenieść to na czerwiec? Najpierw dowiedzmy się czy a później możemy negocjować kiedy Tomaszku - tak sobie myślę, że jak Redakcja nie będzie chciała nas w tym roku widzieć to chyba sami powinniśmy takie spotkanko zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Uważnie czytamy Wasze opinie i zastanawiamy się, jak można to zorganizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Redakcjo Droga zastanawiaj się byle z pozytywnym skutkiem pięknie prosim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Redakcjo Droga zastanawiaj się byle z pozytywnym skutkiem pięknie prosim Bardzo ładnie prosimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Uważnie czytamy Wasze opinie i zastanawiamy się, jak można to zorganizować... Potrzebujemy tylko Waszej pomocy w zakresie załatwienia miejsca. To może byc wioska w Urzucie albo piwnica - wsio ryba. Jeśli bylibyście tak uprzejmi i zaprosili kogoś z kanapkami i piwem - byłoby bardzo miło. Jak podliczycie koszty to trzeba zrobić zapisy. Już mamy niejakie doświadczenia i mniej więcej wiadomo ile ludków na ogół przyjeżdża ( wiadomo też ile odpada). Na tej podstawie wyliczamy koszt "od łba". Jak sie ludki zadeklarują- numer konta i jechane My się sobą zajmiemy I Redakcją się zajmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 jak dla mnie im później tym lepiej Bo w maju napewno nie dam rady, będę czekac na rozwój sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dokładnie - jak pisze Nefer. Damy radę, kochani . Co do daty - trza rzucić terminem - pewnie, że nie wszystkim bedzie pasować ... ale tak to już jest że nie da się dogodzić wszystkim . To co , Redakcjo? robimy listę? no bo trza w kosztach partycypować .... podzielić , wplacić , zamówić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Uważnie czytamy Wasze opinie i zastanawiamy się, jak można to zorganizować... My się sobą zajmiemy I Redakcją się zajmiemy No pewnie , że się zajmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Liiiiiiista .... liiiiiiista .... liiiiiista .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Liiiiiiista .... liiiiiiista .... liiiiiista .... Chyba nie wątpisz w mój przyjazd na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Liiiiiiista .... liiiiiiista .... liiiiiista .... Chyba nie wątpisz w mój przyjazd na zlot. no pewnie, że nie ... ale czekam na potwierdzenie Redakcji żeby móc natentychmiast zakładać LISTĘ OBECNOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mnie najbardziej interesuje jednak data... gdyż to ona jest dla mnie fundamentalna pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Niestety, nie możemy podjąć się organizacji nawet nieformalnego spotkania, bo w każdej formie wiąże się to z wieloma zobowiązaniami, jakie prawo stawia organizatorowi. Nie chcemy też, żebyście płacili. Prosimy o zrozumienie. To niestety ostateczna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cool - to sami sie zorganizujemy I moooooże Was zaprosimy, ale sie nad tym zastanowimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cool - to sami sie zorganizujemy nie ukrywam , że myslimy o tym bardzo poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nefcia ja na nieformalne to też jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts