martynka1 16.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Czy ktoś z Was stosował kolagen naturalny ? Jesli tak, to z jakim skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A do czego taki kolagen chcesz stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 23.05.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mam bardzo słabe paznokcie i wypadające włosy. Stosowałam juz bardzo dużo witamin i preparatów do paznokci. Pani dermatolog zaleciła mi stosowaniekolagenu. Od 2 m-cy zażywam kolagen naturalny w kapsułkach. Od ok. 2 tygodni widzę poprawe, paznokcie są w dużo lepszym stanie, wydatnie poprawił kondycje skóry, włosów, paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A probowalas Merz special? Bardzo dobre witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Zgadzam się z poprzedniczką A probowalas Merz special? Bardzo dobre witamy. Ja mam zdrowe paznokcie, ale włosy wypadaja mi... Zaczęłam stosować Merz Spezial... może nie taki tani, ale włosy przestały aż tak wypadać, a nie piszę o kilkudziesięciu włosach..ale garście. Lekarze powiedzą:stres Potem na forum Wizaż wyczytałam o nowym Merz Spezial - Haar -Activ. Jest także na paznokcie... Odkąd łykam Merz Spezial włosy wypadają, ale w normie ptfu ptfu, alby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 23.05.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Zażywałam wcześniej różne witaminy i jakoś specjalnie nie widziałam poprawy. Jaki skład jest tego preparatu - Merz Spezial - Haar -Activ ? Trzy miesiące temu byłam na kolejnej wizycie u pani dermatolog i zaleciłami stosowanie kolagenu. Muszę przyznać, że byłam dość sceptycznie nastawiona, ale widze że warto było zakupić, tylko cena jest dość wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ja bym jednak polecala zwykly Merz Special. On jest na wlosy, paznokcie i cere. Naprawde polecam. Sprawdz cene w cefarm24.pl. Ostatnio kupowalam po niecale 29zl. W aptekach jest po prawie 50zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Kolagenu nie stosowalam do włosów i paznokci. Stosowalam do pielęgnacji skóry. Moim zdaniem bardzo wysusza. Ale jest rewelacyjny na trądzik. Mojej córce pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts