Anndzia 12.04.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam. Chciałam zapytać o bramę, jak to firma i jaki kolor. Bardzo mi się podoba. Jeśli można wiedzieć, to jaki koszt też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 12.04.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, Nasza brama to Wiśniowski, kolor antracyt, koszt poszedł na PW, pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 13.04.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam, Nasza brama to Wiśniowski, kolor antracyt, koszt poszedł na PW, pozdrawiam, Dzięki wielkie. My też decydujemy się na Wiśniowskiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BadMiky 07.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam!Również jestem zainteresowany budową Zośki, czy mogę poprosić o przesłanie korsztorysu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 09.05.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam! kosztorys przesyłam na priv, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xemit 22.12.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 29.12.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Cześć Jagoda Oglądałam twój dziennik chyba już z tysiąc razy. Jak ida postępy w pracach? Mam oczywiście pytanie. Jak z "wielkością" salonu? Czy nie wydaje się za mały??? Chcemy koniecznie schowek pod schodami a więc ściana byłaby też przy drugim biegu schodów. Pozdrawiam i czekam na następne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 27.01.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 witaj Gremlinka!już mieszkamy razem, w październiku dołączyłam do mężulka i mieszka się cudownie.jeżeli chodzi o salon to po zabudowaniu kominka, wstawieniu dwóch sof i stolika mamy mało miejsca na stół i krzesła, które mają stać między kuchnią a salonem, właściwie to już w salonie. my jakbyśmy zrobili ścianę tak jak Wy chcecie to mielibyśmy bardzo mało miejsca. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 27.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedź. Jakbyś mogła to wstaw zdjęcia Waszego domku od środka My sobie wymyśliliśmy wykusz w salonie i kozę zamiast kominka. Mamy nadzieję, że metraż salonu jednak starczy. Teraz w mieszkaniu na takim metrażu mamy kuchnię, sofę, stół i dwie szafy No ale wiadomo, że domek to nie mieszkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 11.02.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jagoda czy jest możliwość, żebyś nam podesłała kosztorys tego domku na prv ?Jak masz jakieś zdjątka z wnętrza to też bym bardzo prosiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 22.02.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Gremlinka! kosztorys poszedł, a zdjęcia wstawię ale kiedy? nie wiem, muszę zmobilizować, pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 22.02.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Rozumiem Będę cierpliwie czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 12.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hurra doczekałam się zdjątek Pięknie jest pięknie i czekam na jeszcze My już czekamy na PNB i projekt sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts