Jacek 55 16.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam. Ten mój dom ma 30 lat i chciałbym go ankrować pościągać aby zapobiec dalszym pęknięciom jest to budynek piętrowy. W którym miejscu i ile trzeba ściągów aby było dobrze wykonane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam. Ten mój dom ma 30 lat i chciałbym go ankrować pościągać aby zapobiec dalszym pęknięciom jest to budynek piętrowy. W którym miejscu i ile trzeba ściągów aby było dobrze wykonane Pozdrawiam nie znamy przyczyn nie wiemy jaka jest to konstrukcja robileś plomby , pekniecia postepują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 16.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam. Ten mój dom ma 30 lat i chciałbym go ankrować pościągać aby zapobiec dalszym pęknięciom jest to budynek piętrowy. W którym miejscu i ile trzeba ściągów aby było dobrze wykonane Pozdrawiam Konstruktor do ,którego się udasz Ci odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts