BRZEZKA 16.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam Mamy zamiar pod koniec maja wybrać się do Turcji .W tej chwili mam taką ofertę dla 4 osób ( dwoje dzieci 8 i 12 lat) wyzywienie all inclusive 8330 za całośc.Hotel Ark Suite Ponoć jedynym mankamentem jest kilometr do plaży na teresie hotelu trzyzjeżdzalnie ( bardzo ważne dla dzieci ) Jest to nasz pierwszy wyjazd tak daleko .Prosiłabym Szanownych forumowiczów o opinie i wskazanie na co trzeba zwrócić szczególną uwagę zwłaszcza gdy się wyjeżdza z dziećmi.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamafrania05 04.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 moja droga ! byliśmy w Turcji już 2 razy z dzieckiem ( miało wtedy 3 lata), zaraz jedziemy znowu. Hotele są bardzo europejskie, nic was nie zaskoczy, no chyba, że biuro źle wybrało ( ale jeśli ma ten hotel 4, 5 * to ok. Uwaga na GORĄCY PIASEK NA PLAŻY !!!! Konieczne klapki do wody bo dzieciaki nie mogą po nim chodzić. No i picie w torbę do samolotu - bo chce się pić. Turcy KOCHAJĄ dzieci !!!!! Uwielbiają je i rozpieszczają !! Naprawdę ! Miłego wypoczynku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 08.04.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Z dziećmi w tym wieku 1km do morza nie powinien być problemem. Zwłaszcza jeśli to maj - upały nie są tak dokuczliwe. My wstyd przyznać nad morze tylko wieczorami sie zapuszczaliśmy, bo woda od morskiej wody synka oczy szczypały Fakt słona jest, warto okularki zabrać, albo maski do nurkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 11.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Byliśmy w Turcji parę razy.Plaże ładne, ale dno mozra kamieniste, proszę dla całej rodziny zabrać specjalne buciki, aby nie kaleczyć nóg. Do samolotu mozna zabrac tylko 25o g napoju, resztę każa wylać pzry stanowisku kontroli.W`samolocie mozna napój kupić albo po prosy zapakować go do walizki /uwaga: kg sa ograniczone chyba do 15 kg za walizkę/.W`Turcji ceny napojów podobne do polskich, wogólne ceny wzystkiego przybliżone. jakośc wiele pozostawia do zyczenia.Kożuszek ładny - po utargowaniu 2oo dolarów.Nie wiem z jakiego biura jedziećie, ale często informacja o odległości do plazy nie zgadza sie. Byłam w hotelu w MARMARIN, pisano: plaza w odl.500 m, było niestety 2 km.Teraz wybieram hotele wył. przy plaży.Dojście do plaży w upał wykńcza.Turcja jest piękna pod warunkiem że kupuje się wycieczkę 7+7 /jest co zwiedzać/, choć odległości są olbrzymie.Ale, co kto lubi....Turcy, sympatyczny naród, ale denerwowało mnie ciągłe wymuszanie haszyszu /datki/.Tak jest we wszystkich krajach muzułmańskich.Nawewt za zrobiebnie fotografii np. z tkająca dywany turczynką, domagają sie datków. Gwarantowana tylko pogoda, to jest największy plus. Zyczę przyjemnego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts