ewek79 16.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mam w łazience ciemo brązowe płytki gresowe. Mój fachowiec zabrudził je najprawdopodobniej uni-gruntem. Pewności nie mam bo oczywiście facet się nie przyznaje i twierdzi, że nie wie co to... Użyłam Atlas Szop 2000 (bez rozcieńczania) ale nie dało rady...Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dreikainnen 16.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hmm nie wiem jak się środek nazywa, służy do czyszczenia po fugowaniu (jakiś słaby kwas) powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek79 12.04.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ponawiam wątek... Atlas Szop 2000, potem specjalistyczny środek HD. Wszystkie chwalą się, że usuwają grunt z gresu...!!! Użyłam obydwu bez rozcieńczania, szorowałam szczotką ryżową kilkanaście razy, potem papierem ściernym... Jedno wielkie gów...!!! Równie dobrze mogłam użyć Ludwika do mycia naczyń, efekt byłby ten sam!!!Powoli się poddaję... chyba czeka mnie skuwanie płytek i robienie podłogi od nowa... Pomocy...spróbuję wszystkiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Betoni.Usuwa wszystko.Uważaj! Nie rozcieńczony przeżre nawet rękawice gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek79 12.04.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 A więc jest nadzieja Napisz jeszcze proszę gdzie to dostanę, na allegro i ceneo nie znalazłam takiego środka... Sklep z chemią budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ja kupowałem w hurtowni z chemią budowlaną.Hurtownie WODANPoszukaj w necie.To fiński środek.Usuwa nawet impregnaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 chusteczki Soudala lub dan Braven do kupienia w Leroyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timka 08.08.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 UNIGRUNT czyści się pęknie i błyskawicznie za pmocą zwykłego zmywacza do paznokci. Zchodzi z płytek gresowych, porowatych i gładkich. Rewelacja! (odkryta przez mojego męża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 08.08.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Magiczna gąbka od Jana Niezbędnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts