MarzannaPG 16.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Czy zna ktoś namiary na hurtownię odzieżową firmy Reserved? Z tego co wiem to polski oddział mieści się gdzieś na Wybrzeżu, chociaż może się mylę. Chodzi mi o profesjonalną sprzedaż ciuchów tej firmy na allegro - sporo osób i firm się tym para, ale wiadomo, że nie podzielą się swoimi adresami w obawie o konkurencję. A że przy okazji jestem fanką ich ubrań, to dodatkowy bonus dla mnie ... Zatem: KTOKOLWIEK WIE, KTOKOLWIEK SŁYSZAŁ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 16.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Reserved to polska marka Producentem jest firma LPP z Gdańska. Najlepiej skontaktuj się z nimi, na pewno dowiesz się wszystkiego co Cię interesuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts