yezu 16.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam! Gram na perkusji elektronicznej. W pokoju (20m kwadratowych) chcę zrobić coś na kształt studia. Nie muszę martwić się o akustykę z tego względu, że nie używam żadnych instrumentów akustycznych. Jednakże jest to w mieszkaniu, w nowym bloku. I tak się składa, że mam sąsiadów tylko nad sobą. Jednak gdy gram na owej perkusji (szczególnie tak o 2 nad ranem ) sąsiadom i tak to przeszkadza. Chciałbym wyciszyć to pomieszczenie, tak żeby uderzenia o pady i ramy nie były słyszalne w mieszkaniu nade mną, no i nie chcę jakoś specjalnie oszpecać tego pokoju. Dźwięki które wydaję nie są jakoś bardzo głośne. Ktoś kto nie słyszał nigdy nie popuka z całej siły w szafkę. Niby nie bardzo głośno, ale dłuższą metę. Poza tym są to wysokie i średnie tony. Szczęśliwie nie mowy o żadnych basach. Czy ktoś jest w stanie mi zasugerować materiały, techniki i ewentualne koszty czegoś takiego? dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 16.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 yezuuuuu, yezu... ja mogę dać Ci tylko jedną radę: wynajmij sobie jakiś garaż i daj sąsiadom żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Są profesjonalne materiały do wyciszenia. Niestety - są widoczne. Albo - albo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yezu 16.03.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 yezuuuuu, yezu... ja mogę dać Ci tylko jedną radę: wynajmij sobie jakiś garaż i daj sąsiadom żyć. nie wchodzi w grę. instrumenty mam pod ręką nie bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts