ricman78 16.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witamy,Jesteśmy na etapie wybierania ekipy do budowy domu. Pow użyt. mamy 104 m2 całość to ok 125.Otrzymaliśmy właśnie ofertę od jednego z Wykonawców: 30140 zł brutto za stan surowy zamknięty. Nie mamy żadnego odniesienia - poradźcie - dobra oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jak dla mnie to dobra My mamy umowe podpisaną na bloczki fundamentowe -3200 zł chudziak + zbrojenie -1550 zł ściany parteru nośne zewnetrzne i wewnętrzne za 5890 zł Na resztę jak nam sie spodoba po tym etapie, bedzie odrebna umowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 18.03.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Wy też nie macie złych cen - 10 tys za za "zero"+ parter też jest ok. Pytałem ponieważ większość osób twierdzi że to niemożliwe żeby wykonawca brał 30 tys za SSZ, że to zdecydowanie za mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 18.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja również obecnie poszukuję ekipy. Z tymi co rozmawiałam podają następujące ceny robocizny za dom 150m2: SSOtwarty 65 tyś. oraz wybudowanie sachych ścian, bez dachu - 35 tyś. Okolice W-wy. Mam wrażenie, że obaj zbyt dobrze się cenią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.03.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja również obecnie poszukuję ekipy. Z tymi co rozmawiałam podają następujące ceny robocizny za dom 150m2: SSOtwarty 65 tyś. oraz wybudowanie sachych ścian, bez dachu - 35 tyś. Okolice W-wy. Mam wrażenie, że obaj zbyt dobrze się cenią... No to kogos poniosło , naprawdę , jest taka lista misów na muratorze, buduja w okolicach Wrocławia , dzwoniłam do nich , nie sa wcale tak drodzy, poszukaj tam, zanim podpiszesz proponowana kwotę U mnie nie pasowała im okolica(po drugiej stronie Odry), za daleko im było, ale znalazłam w mojej okolicy Pozdrawiam i powodzenia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts