Opos 17.03.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ile trzeba dać za m2 lub mb podbitki drewnianej: materiał + robocizna ? Może ktoś ma ekipę godną polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dasi 17.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ile trzeba dać za m2 lub mb podbitki drewnianej: materiał + robocizna ? Może ktoś ma ekipę godną polecenia ? w grudniu płaciłem 45 (brutto) za m2 robocizny z malowaniem i 24 zł za m2 desek (netto) Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 18.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja wykonywałem za mb po ok 45zł za samo ułożenie + podprzybitka ok 22-24złm2 + malowanie to przy duzym stopniu trodności tz. układane równolegle do spadu dachu a nie w poziomie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts