smile 1 17.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witajcie ,mam grunty słabonośne w okolicach Gliwic,dostałem od kolegi ulotkę o płytach fundamentowych.Kierownik powiedział,że najlepszym rozwiązaniem bedzie płyta.Dzwoniłem do tej firmy,powiedzieli 350 zł za m kw. netto ,ciepłota płyty czy jak tam zwać 0,20 czegoś tam.Mowią,ze to pasuje do domu energooszczędnego,zabzpiecza przed wilgocią,no i nie musze dawać styropianu w posadzkę.Proszę o podpowiedź,czy to dużo?poradźcie bo mam problem z decyzjami acoś musze robić bo kredyt leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 17.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/plyta-fundamentowa,t20852.htm polecam lekturę.ale moim zdaniem dobrze ci powiedział.Ja zrezygnowałem z ław i robię płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts