lenowo 08.11.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Mam w łazience kafelki już położone, ale pod sufitem mojadruga połowa wymyśliła terez sobie "szlaczek". Ponieważ płytki są pod sam sufit ,zastanawiam się nad przyklejeniem tzw. "szlaczka" na płytki.Pytanie tylko czym, podejrzewam że zwykła zaprawa klejowa nie będzie się trzymała na gładkiej powierzchni płytek ceramicznych.Proszę poradżcie, bo mi moje słoneczko nie da spokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Zapewne jakiś klej do ceramiki typu cyjanopan. Taki, jakim można skleić rozbity wazon. Te listwy ozdobne mają niewykończone boki, więc trzeba będzie je czymś osłonić (styropianowym narożnikiem?) , bo inaczej będzie nieestetycznie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 10.11.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 hm nie chce reklamowac ale dobry w takie zabawy jest klej Atlas plus pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość specjalista praktyczny 16.11.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 nie klej płytki na płytki jeszcze na ścianie poniważ będzie to żle wyglądać tym bardziej że masz nowe płytki ja naklejam płytki na stare gdzie nie będą widoczne żeby zaoszczędzić klijentowi na robociznie jak ty zrobisz ten pasek.zrobisz zgrubinie i nie będzie estetycznie lepiej zerwij jeden poziom kafelek na wysokośći dowlnej przklej pasek pod górnom rająm kafelek a resztę pola uzpełnij nowymi w kolorze tym samym co był kafelki trochę roboty jest. paski zazwyczj odzielająm kolry kafelek, klej użyj plastyczny powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Kilka rzeczy przykleiłem do glazury "Poxipolem". To nie reklama, ale fakt. Trzymają się już kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts