coli 17.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam,szukam dobrego stolarza lub firmy do wykonczenia schodow betonowych (okolice Wawy).Prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 17.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja też się dołączę. Poproszę o namiary ewentualnie zdjęcia z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 23.03.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nikt nie ma sprawdzonego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 23.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nikt nie ma sprawdzonego stolarza? Mam - tak swoją drogą jest taki wątek "biała lista mazowieckie". Tam ich polecałem. Schodziarze górale - schody robili u mnie, mojego bliskiego kumpla i kilku forumowiczów. Mi robili samonośne ale okładają także drewnem betonowe. Do tego poręcze, drewniane nakładki, cokoliki, bramki dla dzieciaków. W tą sobotę zrobili mi jeszcze piękne drewniane parapety, nakładkę na kominek i trochę dębowego wykpończenia. Fachowi,rzetelni i uczciwi. Bardzo polecam. Z tego co wiem terminy takie kilkumiesięczne. Co tydzień są w Warszawie. 602 341 420 - Pan Dochnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts