applee 17.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam,czy ktoś może widział/ma położone w jednym pomieszczeniu duże płytki 50x50 a w pomieszczeniu sąsiadującym pomiędzy którymi nie ma drzwi taki 30x30? Jak wygląda takie połączenie? Za pomoc będę wdzięczna bo mam kuchnię bez drzwi, w której chcę ułożyć te duże płytki a w przedpokoju z którego wchodzi się do kuchni te mniejsze. I nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 17.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wkomponuj pas mozaiki, lub płytek o małym rozmiarze. U mnie na granicy pomieszczeń w których ułożone zostały płytki 50x50, położone są płytki o wymiarach 10x10. Musieliśmy co nieco pokombinować, gdyż nie zawsze dało się całą płytką "wjechać" do sąsiadującego pomieszczenia,poza tym rozmieszczenia płytek w poszczególnych pomieszczeniach były projektowane dla tych pomieszczeń (korytarz, witrołap, łazienka i mały kibelek metr na metr coś...) - fugi nie chciały tańczyć tak jak im graliśmy. Ale teraz gęba mi się śmieje, bo wygląda to co najmniej dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
applee 17.03.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dziękuję za odpowiedź, mógłbyś jakieś fotki podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 18.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 moje zdjęcia są równie niezdyscyplinowane jak ja i jak do tej pory nie umieściły się na żadnym portalu Ale samo rozwiązanie podejrzane na zdjęciach z kolorowych pism, więc to żadna nowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts