anulkawj 17.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Zapraszamy do komentowania, podpowiadania i wspomagania _ -emocjonalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 [z dziennika budowy] Witamy Anię i Tomka Razem z żoną zastanawiamy się nad projektem M14. Jest on naszym faworytem. Jednak chcielibyśmy go gdzieś obejżeć na żywo. Wiemy że Wam się udalo i stąd nasza prośba o udostępnienie namiarów na czlowieka który jest już szczęśliwym posiadaczem takiego domku. Może zechcial by i nam go pokazać . Pozatym mamy wiele wspólnego . My posiadamy dzialkę 1850 m a dom na dialce będzie 2 m nad resztą dzialki ponieważ reszta dzialki to tzw. teren zalewowy pobliskiego jeziora i tam budować się nie można. Możemy póżniej skorystać ze wspólnych pomyslów na zagospodarowanie dzialki. My będziemy się budować w Wieliszewie kolo Legionowa . Mamy nadzieję z paperami wyrobić się do końca roku i ruszyć na wiosnę Pozdrawiamy i czekamy na namiary na posiadacza domku M14 http://forum.muratordom.pl/uzytkownik91805.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaaniaaa 17.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam drogą imienniczkę Mamy bardzo podobne nazwy dzienników, ale chyba damy radę i forumowicze nas odróżnią Czekam na dalszy rozwój dziennika. Może jakieś rzuty, wizualizacje - ze mnie to typowy wzrokowiec Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no w końcu znalazłam dziennik Niestety mnie nie było, żeby Was witać, ale służę wszelką pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 07.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bardzo dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 [ z dziennika budowy ] witaj anulkawj !- pomysł z podpiwniczeniem w 1/3 jest bardzo trafiony , sama tak mam i juz swietnie sie to sprawdza , w piwnicy mozna zawsze zrobic odkurzacz i kotłownie , a tam gdzie oryginalnie-projektowo jest piec mozna zrobic gabinet , biuro .. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik58422.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 27.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Będziemy wam kibicować My zaczynamy dopiero zabawę w budowanie na razie szukam nowego wykonawcy na stan "0" w tym roku, bo stary zdaje się nawalił Nie odzywa się, to nie...tego kwiatu jest pół światu W jakim banku macie kredyt? - jeśli wolno zapytać. ja próbowałam w kilku i na razie odpuściłam dlatego teraz tylko stan "zero"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 18.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No, widzę że praca wre aż miło! My jeszcze trochę podłubiemy żeby zakończyć stan "zero" i reszta oby od wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Idziecie jak burza! Ladny, funkcjonalny domek i piekna, duza dzialka (tej ostatniej mocno zazdraszczam ) Kciukasy zacisniete - za szybka budowe i przeprowadzke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 13.11.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzieki za wsparcie. Z wrazenia wkleiłam nowe fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 14.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wow, ale jak Wam zazdroszczę! Mając takie tempo niebawem skończycie sso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 26.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 tempo jak rakieta! Czy w czerwcu myślałaś że w listopadzie będziesz miała prawie gotowy domek??? surprise! Super, że pogoda dopisuje- mając kasę z kredytu i dobrą ekipę widac efekty szybko. My jeszcze nie udaliśmy się do banków po prośbie...trochę się boję. Na razie żyjemy o suchym chlebie i wodzie żeby z oszczędności styknęło na stan zero a wtedy zaczniemy szukać po bankach. Może będą patrzec przyjaźniej na nas kiedy 'coś' już będzie ponad ziemią pozdrawiam i będę wpadać jeśli można pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj anulko......wpadłam z rewizyta do Ciebie!!! bardzo fajny projekcik wybraliście!! i naprawde idziecie do przodu jak burza!!! będe zaglądac i kciuki trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 03.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam! My z żoną też zdecydowaliśmy się na M14 i chcemy też zmienić okna na większe. Super popatrzeć jak dom "idzie w górę" . My jesteśmy dopiero na etapie załatwiania projektu i innych papierów, a później kredytu. Będziemy pewnie zaglądać do Waszego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 03.01.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dzięki, miło, ze czasem ktoś zagląda. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 09.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witajcie nasi imiennicy! Piękny domek i aż miło popatrzeć jak szybciutko rośnie. Przygody z projektem i bankami nie zazdrościmy - mieliśmy też sporo problemów więc wiemy co to znaczy. A że krdytu zabraknie? To też chyba norma! Aby wybudować taki stan w którym można spokojnie mieszkać a resztę robić po przeprowadzce na raty. My w środku jako tako się obrobimy, ale 150 m ogrodzenia działki nas przeraża! Z perspektywy czasu doszliśmy do wniosku: Lepiej na wszystkim nie oszczędzać bo potem można żałować - chyba trzeba raczej iść w stronę tego aby zrobić raz a dobrze i rozsądnie dokonywać wyborów! My trzymamy się tej zasady i jakoś udało się nam to wypośrodkować Będziemy do Was zaglądać i dopingować!Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dziś 13.01. - cieśla znów szaleje na dachu - takie kładzenie dech i papy, na zmianę z odśnieżaniem dachu Czy z tego nie powstanie wielki grzyb??? Ta cała wilgoć siedzi w środku i nie ma sznas na szybkie wyschnięcie... Jak nie wstawicie zaraz okien, to spokojnie sobie to wszystko wyschnie, bo wiaterek wiosenny to wysuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.01.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nastka 79 - dzieki za podpowiedź, zaraz lzej na duszy. Juz chciałam jakies preparaty grzybobójcze w promocji wyhaczyć , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 15.01.2010 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Anulko też myślę że śnieg sam zginie. U nas dopiero okazało się ile wilgoci siedzi w tynkach i posadzce gdy włczyliśmy ogrzewnie Hydraulik doradził nam by postawić osuszacz elektryczny. Kupiłam na Allegro niedrogi coś koło 670 zł (wypożyszczenie to koszt ok 45-60 zł/doba) i sprawdza się super!!! Na początku wylewaliśmy z 10 l wody na dobę teraz ze 2,5. Wszyskto pięknie wysycha, potem albo postawię go w pralni, albo pójdzie pod młotek. Polecam takie rozwiązanie przy pracach wykończeniowych, zwłaszcza gdy idą one zaraz po tynkach i posadzkach - a wizja przeprowadzki czai się w kącie salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.01.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzięki za podpowiedź, zobaczymy jak sprawa będzie wyglądać bliżej wiosny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts