anulkawj 25.09.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dziekuję za miłe słowa Obiecuję, że zrobię zdjęciai wrzucę, tylko natchnienia brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witam przeczytałam w dzienniku że boisz się pająków. Cierpię na tę samą dolegliwość (arachnofobia ) choć musze przyznać , że widze u siebie postępy Kilka lat temu kupiłam sobie do pracy (w mieszkaniu pająków nie mam dzięki moskitierom we wszystkich oknach ) ultradźwiękowy odstraszacz owadów po tym jak pająk wielkości myszy "przeczołgał" sie po mojej podłodze. Od tamtego czasu nie było ani jednego - nawet małego. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wierze że nie. Miałam to włączone non stop i działało również na muchy i komary, które martwe padały na podłogę. Zabieram to ze sobą do domku i pewnie kupie jeszcze jedno o większej mocy/zasięgu a to stare wystawię na taras. Tobie też polecam. Pozdrawiam i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Pinacolada to coś takiego istnieje?????? Ja panicznie boję sie pająków i pajączków, nawet tych najmniejszych. A na widok myszy tak krzyczę, że pewnie najbliższą okolicę budzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Pinacolada to coś takiego istnieje?????? Ja panicznie boję sie pająków i pajączków, nawet tych najmniejszych. A na widok myszy tak krzyczę, że pewnie najbliższą okolicę budzę Na mnie myszy nie robia wrażenia. Nawet szczury moga być. Bo jak tupnę noga to szczur czy mysza uciekna a pająk nie Pewnie , że jest ww.odstraszacze.com ja mam taki http://www.odstraszacze.com/index.php?product_id=487&category_id=205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witaj ANIU kredens cudowny!!! Kompletnie nie w moim stylu, ale jak go zobaczyłam to od razu przypomniałam sobie, że podobny, ale biały, miała moje prababcia Niestety nie wiem co się z nim stało Gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 26.09.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 O pinacolada dzięki - jak kupię to zdam relację Ale ten Twój wielkości myszy wysłałby mnie w zaświaty... Karolakr dzięki ja lubię babcine klimaty - przyszo z wiekiem - po 30 stece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.02.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Anulka proszę o uzupełnienie dziennika Jak sprawuje się stół? pochwal się abażurkami które szyłaś Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.02.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Martuś - stół super. Jest straszenie ciężki, wiec nigdzie nie ucieka Muszę ruszyć na sesyjke zdjeciową - mamy trochę nowości - własno-rekodziała. Postaram sie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 21.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Anulka, no własnie - gdzie te Twoje handmade cuda? Bo ja tuptam juz nóżkami, zeby coś odgapić Stół piękny, taki z duszą Zresztą jak większość Waszych mebli. Ja też lubię babcine klimaty, mimo że do 30 zostalo jeszcze... kilka miesięcy pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 21.02.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No my juz "kilka miesięcy" razy "kila miesięcy" po 30 tce, ale klimaty babcine musza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ależ z Was zdolne bestie!!! ZEGAR:jawdrop:, LAMPKI:jawdrop:, zresztą wieszaczki, wianek, serduszka również Czy tą deseczkę w wieszaczku sama wycinałaś (te łuki?) Czym? A zegar - przerobiony z istniejącego, czy 'od podstaw'? Cudownie wygląda nad kozą, aż żałuję ze u mnie będzie tam rura...Super musi być mieszkać już i mieć czas na dopieszczanie domku - tak naprawdę wtedy zyskuje on duszę, tą 'Waszą' atmosferę Mam jeszcze pytanie z innej beczki: jak się spisuje Wasza kózka? Daje radę ogrzać część domku, odciąża w rachunkach za tradycyjne ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 25.02.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dorben, dzięki Deseczka pod wieszak - allegro za grosik. Najpierw boki przejechałam swiecą , później pomalaowałam farbą - zdrapałam troszkę świeczki - tak żeby było "stare". Zegar - mąż zaczął od początku - od kupna deseczek, malowanie, postarzanie, wskazówki - allegro (z jakiegoś najtańszego zegarka); cyferki i napisy - kopia z netu i wydrukowane. Co do kozy - rewelacja! Jak były te straszliwe mrozy dogrzewaliśmy nią dom. Od końca września do nadejścia porządnej zimy - tylko paliliśmy w kozie. Mamy kupę drewna jeszcze z budowy, więc darmowo szło. Wiadomo, że w salonie i kuchni jest najciepelej. Trochę gorzej w pozstałych pomieszczeniach. Niby pisali, że ona ogrzewa około 100 m, ale musi być ruch powietrza. U nas po pierwsze jest wysoki salon, więc pewnie część ucieka, po drugie - ten ruch różnie wygląda - jak zalegnę z piwem przy kozie, to ruszać mi się nigdzie nie chce. Wysysłam psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 12.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, zaglądam z rewizytą. I co widzę..... o la, la "mój" stół z jyska. Czy w realu też taki piękny jak na zdjęciach? Czy sama konstrukcja masywna i stabilna? Strasznie mi się podoba, pasowałby koncepcją do moich pradziadkowych, dębowych krzesełek:D. Piękne wnętrza, będę zaglądać i kibicować w urządzaniu. Ale najpierw przeczytam cały wasz dziennik z komentarzami. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 18.03.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Janiseya, Tak stół jest taki sam jak na zdjeciach w realu. Niestety ma kilka dziwnych rys - kupiliśmy zapkowany bez sprawdzania. Myślę, że wszystki mają jakieś babole, ale to przecież drewno więc może zostać - serwetki sie sparwdzają . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.04.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 07.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt, pyszności na stole, spokoju w rodzinnym gronie i bardzo mokrego Śmigusa DyngusażycząInwestorzy z Domku na wsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 24.09.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dziś znowu wpadłam na Twój dziennik i przeczytałam po raz drugi. Pamiętam go dzięki Waszej zielonej kuchni Domek śliczny macie!!! Wyspa w kuchni wygląda świetnie. Pewnie się bardzo cieszysz. Ogród też zapowiada się ciekawie. Teraz tylko musimy doczekać do wiosny i podziwiać jak wszystko pięknie się będzie rozrastać. Jak Wasz piesek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 26.09.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dzięki za odwiedziny i ponowne czytanie Wyspa jest fajna, ale tak się przyzwyczaiłam robić wszystko na szafkach, ze mam problem z przeskoczeniem na nią. Jeszcze czekamy na nowe krzesła, bo te są :ogrodowe". Wiadomo, na początku nie ma kasy, więc się wstawia co się ma . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts