masulda 18.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ania, oglądałm osuszacze na allegro.Zastanawiałam się czy kupić taki w okolicach 700 zł bo są też i po 900 zł i droższe.Czy taki jak kupiłaś uważasz że wystarczy?Moje pokoje wielkie nie są-szeregówka.Generalnie ok 15-17m kw na poddaszu.Czy widzisz sens w w kupowaniu bardziej wydajnego czy ten powinien być ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 25.01.2010 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nasz kosztował około 670 zł z przesyłką, a dzielnie pracował w salonie 45 m2 przez 2 miesiące. Teraz jest na urlopie bo wszystko pięknie wyschło. Jak chłopaki zacznął malować ściany znów go włączymy na kilka dni. Model to desa 711- sprzedający fusco, właśnie sprawdziłam na allegro. Najbardziej było widać jego ciężką pracę jak tylko włączyliśmy ogrzewanie. Dosłownie płynęło z drzwi i okien. Polecam takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 10.02.2010 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No widzisz, a obawiałaś się że śnieg nie zginie do wiosny-a tu jeden weekend i śniegu niet U nas też śniegu po pachy - wkrótce mój Tomek ma urodziny i w prezencie kupię mu porządną łopatę do śniegu (ostatnio tak się jedną zachwycał) - niech ma chłop - będzie szalał wokół domu. Z początku z zapałem tak jak Wy, ale jak na drugi dzień poczuje te "ukryte mięśnie" jak Ty - szybko jej nie weźmie do rączek. Fotki przyszłej kuchni tzn. przyszła kuchnia na fotkach wygląda cudownie. Osobiście bardzo podobają mi się kuchnie w tym stylu, ale u nas będzie jednak nowoczesna. Kuchnia jest częściowo połączona z resztą domu i wtedy trzeba by było całość tak urządzać a tak nie chcę. Spróbuję do naszej sypialni wprowadzić nutkę Baroku. Aha i okres styczeń - luty to najlepsza pora na wyposażanie domu. Wszędzie w fabrykach jest martwy sezon i zamówienia realizują expresowo. Na kuchnię zazwyczaj się czeka 6-7 tygodni my będziemy mieć po trzech. Z resztą mebli podobnie - termin skraca się o połowę, więc spokojnie Aniu jeśłi nie zdążysz się wprowadzić do gwiadki, zrobisz to zaraz po bez kolejek i stresu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 26.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam Aniu dzięki za wizytę, tym samym ja wpadam obejżeć twój dziennik, domek zapowiada się przyjemnie, malutki, zgrabniutki i widoczki ładne . Podoba mi się ta misa , która zamówiłaś, myślałam o takiej samej , z resztą ja mam tysiąc pomysłów na minutę, a na allegro siedzę godzinami, że czasami gały mnie już bolą , pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Puk, puk wpadłam z rewizytą Ładny domek budujecie i rzeczywiście piękne zielone kuchnie Cie inspirują Mnie też bardzo taki styl i kolor chwyta za serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 02.03.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nie no kuchnia rewelacja Moja czerwona się przy niej chowa Planuj, planuj kobeto bo czas goni. Zanim się obejrzysz a będziesz biegać po studiach z kuchnią do wyceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 09.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 gratuluję nowych okien i drzwi - te bardziej w moim stylu (niech Twój Tomek się po puszy). Patrzę że powoli,powoli juz się urządzacie. Brawo.U mnie teraz przerwa kryzysowa więc będę wpadać do Was z wizytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 17.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Faktycznie okna takie same:) Naprawdę ładnie się prezentują, co ja miałam z tymi oknami , żeby męża przekonać haha. Dużo osób było przeciwnych i odradzało nam białych okien, ale ja sobie nie wyobrażałm mojego wiejskiego domku bez szprosów i bieli:) Teraz mój kochany budowlaniec sam przyznaje mi rację, trzymajcie się pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dring, dring ................ przybyłam z rewizją............... zapowiada się ładniutko, ja również kupowałam rzeczy a domku jeszcze całego nie było a męzuś krzywo tylko na mnie patrzył, no ale teraz juz mamy i nie trzeba szuakć.Kuchnia fajniutka , taka domowa............. Powodzenia i będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 18.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jako jeden z budujących M14 (ale a i to jeszcze lustro ) wpadam z wizytą do Sz.P. Może ta grupa M14 w końcu obudzi się po zimowej drzemce? Inne grupy bardziej aktywne. Pozdrawiamy i pilnie bedziemy sekundować. Tylko piszcie, piszcie i fotorelacje zawieszajcie Pozdrawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 09.08.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Zabić to za mało, niestety. Myśmy wołali policję, ona zabezpieczała ślady, zbierała pety do badania itp. kamuflarz, a potem śledztwa umarzano z powodu niewykrycia sprawców. Trudno, już na etapie budowy złodzieje zmusili nas do założenia alarmu, płacimy 150 zł m-cznie, ale wiemy nawet kiedy zając, kiedy pies, kiedy kot wtargnie na działkę: są w 5 minut (w umowie mają 10 minut), taki kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 24.08.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 witaj anulka! przejrzałam dziennik i bardzo podoba mi sie twoja kuchnia - też bedę miała zieloną :) a odnośnie terminu przeprowadzki do domku to myśle ze i tak dobrze wam idzie a czas do listopada upłynie bardzo szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Sławek 31.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hej! Ja wybrałam tę samą kuchnię będę miała kredens i narożną kuchenkę. Również oboje z mężem zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia w tym zestawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 02.09.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dzieki za miłe komentarze. Ciesze się, że kuchnia sie podoba. Ciekawa jestem, jak bedzie wyglądac juz na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.09.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Uff, przeczytałam zaległe posty Dzieje się teraz u Ciebie, że hej! Ja za włamanie to bym normalnie na cienkiej żyłce do góry nogami powiesiła i na tydzień tak zostawiła!! U mnie ukradli parę rzeczy z budowy (zabawa na koniec roku szkolnego), ale to nic, bo dodatkowo zdewastowali skrzynkę od prądu... Policja - oczywiście nie da się sprawcy odnaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 13.10.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hej przejrzałam dziennik i bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia :) dzieki za inspirację. Mam pytanie, na poczatku przedstawiałaś wizualizacje Twojego domu ze zmianami. Możesz mi zdradzić jak to można zrobić i czy taki laik jak ja, no może nie aż taaaaki, sobie z tym poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.10.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jodełko, to mój zdolny mąż. ja nie ogarniam takiego temtu Niestety jego teraz nie ma, więc z odpowiedzią muszę poczekać do przyszłego weekendu. Dziekuję za odwiedziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaapii 30.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witam!Bardzo podobają mi się Twoje lampki zakupione na allegro czy możesz zdradzić jakiej są firmy i ile kosztowały? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 30.10.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Już piszę - jakiej sa firmy nie wiem - nigdzie nie mam takiej informacji. Pewien hotel wyprzedawał - ze swoich scian wiec nie były w oryginalnym opakowaniu. Kosztowały w sumie grosze - ok. 25 zł - chyba. Gdzieś u kogoś widziałam podobne - cena chyba ok. 75 zł. Jesli je znajdę, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 No no! Zapracowana trochę byłam i nie patrzyłam na Twój dziennik a tu juz tyle zrobione!! A bałagan się posprząta - wolną chwilą No i śliczne dodatki do domku robisz Też bym tak chciała...tylko zdolności mi trochę brak...D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts