agaapii 30.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 31.10.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja mam dwie lewe ręce - to mozna spokojnie nimi zrobić Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 06.11.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dziś dzielnie sprzatałam wokól domu - "styropki", resztki pianki, dechy i inne dziwne śmieci. Może dzisiaj Tomek zakończy etap ocieplania... sidzi biedyn na budowie, ciemno, zimno i pada deszcz. Taki listopad, ale i tak mamy dużo szczęścia, ze nie lezy śnieg i nie ma mrozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 07.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Klimat, w jakim chcesz urządzić swój dom jest mi bardzo bliski. Podobają mi się i lampy i meble do przedpokoju i koza tez mi się podoba:) Będę często tu zaglądać. A propos allegro, też jestem jego fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.11.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No Jodełka, to się dogadamy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Noooo, psze pani! Domek co raz to piękniejszy!! A ten samotny iglaczek to tak sam z siebie czy Wy go zasadziliście?? U nas normalnie strach wychodzić, bop niby centrum a prawie halny wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.11.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Iglaczek to darowizna od znajomego, sami sadziliśmy. Pytanie, ile biedak przezyje? Coraz niżej sie pochyla, mimo, że upalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 11.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Przywitam się skromnie, wnętrza będą piękne, to już widać! Jestem zauroczona lampą do kuchni, kafelkami do łazienki! Pełna klasa! Dodatki nietuzinkowe, naprawdę gustownie!Cudnie!Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 12.12.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Kraktom, dziekuję za miłe słowa. Pozdrawiamy Edytowane 12 Grudnia 2010 przez anulkawj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_eLWzWfpT8BA/TRMcTK-f6FI/AAAAAAAACF8/antauUt7UVw/BN2010_PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 25.12.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.gif Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie Ci dużo zdrowia,radości a przede wszystkim morze miłości! http://sl.glitter-graphics.net/pub/849/849147kibbg0w0mf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36306&d=1293805582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.01.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dziękujemy za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 16.01.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam anulkawj,bardzo ładny domek, trochę inny klimat, niż mój jeśli chodzi o mebelki ( chociaż przyznam kuchnia rewelacja), życzę dużo wytrwałości przy wykańczaniu domu, niedługo i mnie to będzie czekać i mam nadzieję, że nie zejdę! hehjestem na etapie kładzenia dachu i do końca sierpnia musimy się wprowadzić, więc pewnie czekają mnie niezłe emocje, tym bardziej, że mieszkamy od budowy 160 km i nie mamy mieszkania po babci w tamtej okolicy:)będę zaglądać i podziwiać postępy i życzę oczywiście jak najszybciej przeprowadzki do wymarzonego domku!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 16.01.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Monikarat, dzieki! 160 km - to "dowaliłaś" dziewczyno! Zacznę na nasze kilka km patrzeć z zupełnie innej perspektywy Do sierpnia jest jeszcze sporo czasu a pogoda sprzyja, więc życze powodzenia. Nie masz dziennika i nie mam się gdzie wpisać- czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 06.02.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witaj Aniu, przypadkiem natrafiłam na twój dziennik i normalnie na widok tej zielonej kuchni!!! Proszę napisz cos więcej o producencie, cenach... A tak poza tym baardzo mi się podobają przedmioty, które pokazujesz i styl domku - bardzo moje klimaty!! będę często podglądać i kibicować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 09.02.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzięki dorben! Miło, jak coś sie podoba. Kuchnia - producent Meblobuk - tu link do stronki http://www.meblobuk.com.pl/. Nasze są z ekspozycji, więc za 11 tyś ze sprzętem (liczyliśmy - sprzęt koło 5 tyś). Nie palnowaliśmy takiego, ale jak już jest, to tylko się cieszyć. Mebelki normalnie kosztuja ok. 23 tyś. ze sprzętem, zależy jakie. Nasze wypatrzylismy na ich stronie w wyprzedażach i pojechaliśmy zobaczyć. Fronty mają drewniane, reszta mdf. Mąż robił testy i zdały - nie widać drapania ) Zobaczymy jak z czasem sie będą zachowywały. Nasze to kolekcja BARD zielony. Jest jeszcze biały - też śliczny. Jest też możliwość, że sami Ci zaprojektują kuchnię - nie wiem, jaka to byłaby kasa. Pozdarwaim i idę zaglądać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Aniu za jednym zamachem przeczytałam Twój dziennik, jest super i postępy też niczego sobie, kuchnia pięknościowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 05.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hej hej Ania, ależ z Was pracowite istoty - idziecie jak burza!! Kiedy planujecie przeprowadzkę? Juz się nie mogę doczekać jakichś fotonowości - pochwal się tymi podłogami chociaz!! Oczywiście mam pytanie, bo znó chcę coś beszczelnie odgapić.. chodzi mi o te drewniane belki w salonie - to nie jest konstrukcja dachu, prawda? Czy to pełne drewno? Da się coś takiego przymowocać w stojacym juz domu? Też sobie wymyśliłam taką beklę, ale nie ma jej na czym oprzec, dlatego pytam jak jest u Ciebie. pozdr mocno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts