Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze od M14 Ani i Tomka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam anulkawj,

bardzo ładny domek, trochę inny klimat, niż mój jeśli chodzi o mebelki ( chociaż przyznam kuchnia rewelacja),

życzę dużo wytrwałości przy wykańczaniu domu, niedługo i mnie to będzie czekać i mam nadzieję, że nie zejdę! heh

jestem na etapie kładzenia dachu i do końca sierpnia musimy się wprowadzić, więc pewnie czekają mnie niezłe emocje, tym bardziej, że mieszkamy od budowy 160 km i nie mamy mieszkania po babci w tamtej okolicy:)

będę zaglądać i podziwiać postępy i życzę oczywiście jak najszybciej przeprowadzki do wymarzonego domku!

pozdrawiam

• 3 weeks później...
Witaj Aniu, przypadkiem natrafiłam na twój dziennik i normalnie :jawdrop: na widok tej zielonej kuchni!!! Proszę napisz cos więcej o producencie, cenach... A tak poza tym baardzo mi się podobają przedmioty, które pokazujesz i styl domku - bardzo moje klimaty!! będę często podglądać i kibicować!!

Dzięki dorben! Miło, jak coś sie podoba. Kuchnia - producent Meblobuk - tu link do stronki http://www.meblobuk.com.pl/. Nasze są z ekspozycji, więc za 11 tyś ze sprzętem (liczyliśmy - sprzęt koło 5 tyś). Nie palnowaliśmy takiego, ale jak już jest, to tylko się cieszyć. Mebelki normalnie kosztuja ok. 23 tyś. ze sprzętem, zależy jakie. Nasze wypatrzylismy na ich stronie w wyprzedażach i pojechaliśmy zobaczyć. Fronty mają drewniane, reszta mdf. Mąż robił testy i zdały - nie widać drapania :)) Zobaczymy jak z czasem sie będą zachowywały. Nasze to kolekcja BARD zielony. Jest jeszcze biały - też śliczny. Jest też możliwość, że sami Ci zaprojektują kuchnię - nie wiem, jaka to byłaby kasa. Pozdarwaim i idę zaglądać do Ciebie

• 1 month później...
Hej hej Ania, ależ z Was pracowite istoty - idziecie jak burza!! Kiedy planujecie przeprowadzkę? Juz się nie mogę doczekać jakichś fotonowości - pochwal się tymi podłogami chociaz!! Oczywiście mam pytanie, bo znó chcę coś beszczelnie odgapić.. chodzi mi o te drewniane belki w salonie - to nie jest konstrukcja dachu, prawda? Czy to pełne drewno? Da się coś takiego przymowocać w stojacym juz domu? Też sobie wymyśliłam taką beklę, ale nie ma jej na czym oprzec, dlatego pytam jak jest u Ciebie. pozdr mocno!!