anulkawj 06.04.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dorben, już zdaję relacje - belki to nie jest część konstrukcji dachu. Sa z pełnego drewna, ale były montowane wcześniej niż zrobili podwieszany sufit. Opierają się na ścianach. Myślę, że spokojnie da się je zamontować już tam, gdzie są gotowe sciany i sufit, bo my bedziemy jeszcze jedną upychać pomiedzy salonem a kuchnią. Jak dasz mi trochę czsu - może ze dwa tygodnie , to powinnam wrzucić fotki. Zamówiliśmy u ciesli belki i wpadna je montować. Jest jeszcze inna możliwość - kiedyś, gdzieś (chyba na allegro) znalazłam takie "oszukane" belki, do zamontowania, jak już sufit jest wykończony. Musiałabyś poszukać w necie, albo popytać stolarza lub cieślę. Jesli chodzi o podłogi, to jeszcze nie sa wykończone. Zresztą kafle były za 25 zł, więc szału nie robią. Przeprowadzka bez terminu- już było ich tyle, że teraz nie palnujemy , żeby sie nie zniechecać, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zadumy u grobu pustego, radości ze spotkania Zmartwychwstałego, pokoju, nadziei, jajka smacznego i udanego oblewanego! Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek. http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.04.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 no kochana jak u Ciebie tarantule grasują to się nie dziwię że się boisz, ja bym umarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka, mokrego dyngusa,a także odpoczynku w rodzinnym gronie.Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.04.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Aniu dla Ciebiei Twoich BliskichZdrowych i Wesołych Świąt http://images38.fotosik.pl/800/a5daca0258fd9df7gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 15.05.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam !...i ja dołączam do grona czytających Aniu twój dziennik...dom pięknieje z dnia na dzień ,a widząc Twoje pomysły na urządzenie go, to juz domyślam sie jaki będzie niepowtarzalny.Mam pytanko :gdzie kupiłaś te piekne lampy na elewację ,te białe.POZDROWIONKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 16.05.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj marzycielka 74 - ja buszuję głównie na allegro. Lampy "Dubrovnik" przesyłam link do takowej - chociaż nie pamiętam, czy to ten sam sprzedawca http://allegro.pl/lampa-kinkiet-massive-15038-31-10-dubrovnik-ir-i1613588108.html Dziekuję za pochwały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 31.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Aniu no to czekam i tuptam nózkami na zdjęcia NAJPIĘKNIEJSZEJ forumowej kuchni!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 31.05.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 dorben, aleś ty kochana. Jeszcze nie męcz nózek - poczekaj na kafelki i powieszenie szafek - to wczorajsze , to tylko przymiarki Jak tylko będzie gotowe, zrobię fotki - obiecuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 13.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No to melduję się pierwsza z GRATULACJAMI i piję za Wasze zdrówko!! Oby się dobrze mieszkało - w spokoju, ciepełku i rodzinnej atmosferze:)Pewnie jesteście teraz zalatani - przenosiłam się nie raz i wiem co to znaczy miec wszystko w kartonach.. Ale jak się rozpakujecie to będą zdjęcia, prawda????(obiecałaś!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 17.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Będą, jeszcze ograniam pudła i wory, ale obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 mam prośbe.....mozesz wkleic foto tych kafelek kupionych w Toruniu?? z gory pieknie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 24.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 kala, tylko znajdę aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 kala, tylko znajdę aparat ok czekam cierpliwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 29.07.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Kala - fotki są w moim dzienniku. Jeśli chcesz wiecej, daj znać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 anulka...........dziękuje:) myslałam, że masz je już gdzieś na ścianie.... gdzie bedą kładzone?? Przy okazji dodam, że ta zieleń w Twoim domu jest super.......kuchnia rewelacyjna, pewnie na zamówienie robiona?? i ta koza cudo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 31.07.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kala dziękuję Kafelki są jeszcze w kartonikach - będą położone w małej łazience, takiej dla gości. Niestety z powodu wypompowania kasiorki, musimy poczekać. Kuchnia była kupiona z wyprzedaży, z ekspozycji sklepowej. Musieliśmy troszkę pozmieniać, bo do naszej kuchni nie pasowała. Koza też mnie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 02.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Kochana, no BOMBA po prostu!!! Kuchnia wygląda jeszcze lepiej niz na stronie producenta, majoliki-prześliczne!!! No ale tego sie spodziewałam, za to łazienka - kompletny SZOK!!! Chwal sie prędko co to za przepiękne kafeleczki z tym drobniutkim wzorkiem!! Co do kozy-Anulka normalnie jesteś moją bratnią duszą estetyczną, hehe - u mnie właśnie powstaje ceglana ściana - tło dla kozy (przynajmniej piecyk trochę inny:) ), a dodam jeszcze ze w wycenie mam podsufitowe belki! Tyle, ze u nas cegła to płytka ceglana, a belki pewnie będą z udawanego drewna - wygląda na to, ze moja chata to będzie taka podrabiana wersja Waszych ekstrarozwiązań! Gratuluję Ci bardzo i oby się dobrze mieszkało!! Zajrzysz jeszcze czasem na forum, mimo ze juz jesteś na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.08.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Kochana, no BOMBA po prostu!!! Kuchnia wygląda jeszcze lepiej niz na stronie producenta, majoliki-prześliczne!!! No ale tego sie spodziewałam, za to łazienka - kompletny SZOK!!! Chwal sie prędko co to za przepiękne kafeleczki z tym drobniutkim wzorkiem!! Co do kozy-Anulka normalnie jesteś moją bratnią duszą estetyczną, hehe - u mnie właśnie powstaje ceglana ściana - tło dla kozy (przynajmniej piecyk trochę inny:) ), a dodam jeszcze ze w wycenie mam podsufitowe belki! Tyle, ze u nas cegła to płytka ceglana, a belki pewnie będą z udawanego drewna - wygląda na to, ze moja chata to będzie taka podrabiana wersja Waszych ekstrarozwiązań! Gratuluję Ci bardzo i oby się dobrze mieszkało!! Zajrzysz jeszcze czasem na forum, mimo ze juz jesteś na swoim? Dorben w oko dostaniesz za te głupoty. Dostaniesz na dupsko za teksty pt. "udawane" i "podrabiane". Łazienka jest za tak małą kasę, że wstyd się przyznawać. Kafelki kupilismy w OBI (za około 24 zł0) Później widziałąm je jeszcze taniej, bo za jakies 17 zł i było mi przykro. Cegły za kozą to też płytki. Mój mąż prawie wszystko dłubał sam- dlatego była kasa na materiały - nie mielismy żadnych oszczędności na budowę - tylko kredyt. W sumie cały dom postawilismy i urządzilismy za 230 tyś - więc widzisz, że nędza. Ludzie wywalają na domki letniskowe 500 tyś . Na forum będę zaglądać regularnie - przez dwa lata wyrobił mi się taki odruch. Zresztą jeszcze kupa roboty z wykańcaniem, więc będę podglądać innych. Dzięki za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Anulka przejrzałam cały dziennik. Bardzo ładny domek stworzyliście Brawo za to, że sami i za tak niewielką kasę. Można? można! my tez się w około 230-240tyś zamknęliśmy z wyposażeniem jak znajdziesz chwilkę i chęci wklej jakieś nowe foteczki! Ściskam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts