robma230 17.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Proszę o pomoc w ustawieniu pieca eko komfort dual firmy lazar palone pelletsem. od końca jestem urzytkownikiem i nie moge dać sobie rade. Pozdrawiam Robert Mach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drut5 18.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Proszę o pomoc w ustawieniu pieca eko komfort dual firmy lazar palone pelletsem. od końca jestem urzytkownikiem i nie moge dać sobie rade. Pozdrawiam Robert Mach zobacz czy w okolicy masz jakiegos instalatora lub serwis pieca dasz 100 a nie bedziesz musial sie meczyc bo ludzie rozne rzeczy z piecami robia i kazdy przypadek jest osobny do wgladu indywidualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robma230 18.03.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ale ja już rozmawiałem serwisantem bo oni to instalowali dzwoniłem nawet do producenta co mogli to powiedzieli, ale do końca nie uzyskałem wyczerpujących wiadomości szuka osób które użytkują taki piec aby się skonsultować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts