josephine 17.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Szukam informacji nt. docieplenie styropianem miejsc, w których mogą się utworzyć mostki termiczne, np. okien, słupów, nadproży, drzwi, i czego tam jeszcze. Strasznie lakoniczne są informacje, które udało mi się do tej pory przeczytać i niewiele wnoszące. Może ktoś zna odnośniki do jakichś ciekawych stron i najlepiej okraszonych obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 detale realizacji ocieplenia_1 detale ocieplenia w domu pasywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 17.03.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rezi, dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 17.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hmm no tak szkoda tylko tego wience i nadporoza nie byly izolowane na etapie wykonania. nie wiem tez dlaczego od pewnego czasu otwory okienne wykonywane sa praktycznie na styk pod wielkosci rami okien nie ma tam miejsca na izolacje (nie pije do pana ale ogolnie casem mam nieodparte wrazenie, ze projektanci i architekci dostaja gaze od zakladow produkujacych energie el. i paliwa typu gaz). poradniki mozna zobaczyc na stronach producentow izolacji. jak i na stronach muratora jest tez portal e-izolacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 18.03.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 hmm no tak szkoda tylko tego wience i nadporoza nie byly izolowane na etapie wykonania. nie wiem tez dlaczego od pewnego czasu otwory okienne wykonywane sa praktycznie na styk pod wielkosci rami okien nie ma tam miejsca na izolacje (nie pije do pana ale ogolnie casem mam nieodparte wrazenie, ze projektanci i architekci dostaja gaze od zakladow produkujacych energie el. i paliwa typu gaz). poradniki mozna zobaczyc na stronach producentow izolacji. jak i na stronach muratora jest tez portal e-izolacje. Nie wszystkie uczelnie mają Fizykę Budowli , architekci mają parcie na szkló tylko niekoniecznie później wiedzą co dalej robić ale ambicje mają wielkie. Ostatnio sobie zamarzyli aby projektować konstrukcje, mało im swojego koryta to zaglądają w sąsiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ... architekci mają parcie na szkló tylko niekoniecznie później wiedzą co dalej robić ... odnoszę wrażenie, ze z wieloma kobietami - inwestorkami jest podobnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.03.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ... architekci mają parcie na szkló tylko niekoniecznie później wiedzą co dalej robić ... odnoszę wrażenie, ze z wieloma kobietami - inwestorkami jest podobnie ... Do mnie pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 18.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jedno pytanie czy w projekcie jako material na sciany byl ytong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.03.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts