Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zepsu? mi si? telewizor - co zrobi??

mieczotronix

Zepsuło się szklańco-jajco. Co byście zrobili?  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zepsuło się szklańco-jajco. Co byście zrobili?

• nie reperowali (lepiej patrze

Recommended Posts

A nasz ,,ślubny" (pewex-owski) SANYO chodzi już 14 lat... 8)
Pewex :p , to były czasy ... Ale sprzęt był przynajmniej rasowy z rodowodem, a nie jakaś pseudohodowla. W '90 zrobiliśmy tam większe zakupy - wszystko chodzi do dzisiaj, tyle, że literki w pilotach sie zatarły. Ale ja mogę po ciemku i na pamięć, więc to nie problem :wink:

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ewuniu to zaden problem,gorzej jakby sie twoj slubny "zepsul".Bedziesz miala wiecej czasu dla nas :lol: Forum dostarcza wspanialej rozrywki a to co Cie interesuje w TV forumowicze mogą Ci streścić :lol: Sluchaj radia najlepiej trojki :lol: Nie naprawiaj "dziada" :lol: niech zdechnie :lol: :lol:Mnie ta nianka zupelnie nie bawi co innego Wy.

• 1 month później...
:o nie takiego pogramu nie widziałam wogóle.Cały weekend pilocik pozostaje w ręce pana domu :lol: A on tylko Discovery i uswiadamianie naukowe zalicza i po kilka razy te same filmy na różnych kanałach. Kinoman :wink: nie interesuje go treść tylko gra aktorów-znawca :lol: Ewuniu a Ci weekendowi wojownicy to są na Club?

Od kilku lat mamy w mieszkaniu małego soniaka 14cali, i kilka razy nawet myślełem o zmianie na 100Hz+ 32cale, ale gdy w program patrzę, a czytam to co w gazecie widzę, to nadal przed zakupem się wzdragam.

Do domku chyba dopiero kupić będę musiał, bo lat i własnych filmów mi przybywa.....