dandi3 18.03.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 noszzz...móżdżku mój..jak cie lubie tak zacznij tloskem thinkoffać..niooo no to gnojek jest. ja jestem nauczycielem - nauczyciele nie myślą tylko się wymądrzają. Nie śpię od 5 - obmyslam co tu zrobić. Zawezwę kierbuda i nich decyduje. Zastanawiam sie tylko czy oni zazbroili całe schody czy tylko zabieg bo nie mam wztek na stal... kurwa ja ich dziś pozabijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 18.03.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 noszzz...móżdżku mój..jak cie lubie tak zacznij tloskem thinkoffać..niooo no to gnojek jest. ja jestem nauczycielem - nauczyciele nie myślą tylko się wymądrzają. Nie śpię od 5 - obmyslam co tu zrobić. Zawezwę kierbuda i nich decyduje. Zastanawiam sie tylko czy oni zazbroili całe schody czy tylko zabieg bo nie mam wztek na stal... kurwa ja ich dziś pozabijam Jeszcze się przed zawałem powstrzymaj. Najważniejsze aby otulina w skrócie była cała od spodu, te raki z boku można przeżyć. Druga rzecz to zbrojenie ale to powinien przed betonowaniem obejrzeć KB. Prawdopodobieństwo,że element jest do nieczego jest małe ale za niechlujstwo to bym zmusił ekipę do naprawy elementu szpachlówkami PCC, jak kopnie po kieszeni to się nauczą a worek tego kosztuje jakieś 70-80 PLN. Szukaj szpachlówek np. firmy SIKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dandi cudne nie są to fakt. oni tego nie wibrowali co? pewnie wibrowanie polegało na stukaniu mlotkiem w deski. jak beton robiony na podwórku to przede wszystkim martw się składem a nie tymi babolami z boku bo one głównie niechlujne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.03.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 pokazałem to kierbudowi, zadzwoniłem też do dwóch innych kierowników budowy bo zbieram opinię z całego świata. Bladym świtem zadzwoniłem też do murarzy - umówiłem się z nimi na budowie i napomknąłem, że chodzi o schody. teraz ostrzę narzędzia i zbieram kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Usus 18.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 pokazałem to kierbudowi, zadzwoniłem też do dwóch innych kierowników budowy bo zbieram opinię z całego świata. Bladym świtem zadzwoniłem też do murarzy - umówiłem się z nimi na budowie i napomknąłem, że chodzi o schody. teraz ostrzę narzędzia i zbieram kolegów Hehehe Myślę jednak żę nie warto iść do kryminału z powodu schodów! Jeżeli zbrojenie jest na miejscu to nie powinno się z nimi dziać nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no i co ten kierbud? chrząknął coś czy tylko się gapił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.03.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 że jest to tylko sprawa estetyki i żeby się nie przejmować bo schody wygladają solidnie. Ale mój kierbud to wyjątkowy wykwit głupoty więc chce konsultacji ogólnoświatowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 18.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 tam gdzie z gruchy to tak samo albo gorzejjak brakło z gruchy i kręcili na miejscu to ładnie wyglądaAle więcej mam zaufania do tych pierwszychZapaćkałem betonem i jest okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 że jest to tylko sprawa estetyki i żeby się nie przejmować bo schody wygladają solidnie. Ale mój kierbud to wyjątkowy wykwit głupoty więc chce konsultacji ogólnoświatowej doczytałam u Ciebie. podtrzymuję - nudzisz się. po co pytałeś o zdanie wykwit głupoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.03.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 konsultacja ogólnoświatowa nastąpiła. Obejrzeli to i starzy wyjadacze i młodzi budowlańcy. Wszyscy zgodnie pieją, że dupy nie zawracać bo tak ma to prawo wygladać. Kurcze... nie wierzę im no ale co mi zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.03.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 hmmm sepuku...??kabuki???? cy inne wschodnie wyrasy? ooo fiem origami..zs umoffy...s kierbudhem..ty wis lepij ni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 pokazałem to kierbudowi, zadzwoniłem też do dwóch innych kierowników budowy bo zbieram opinię z całego świata. Bladym świtem zadzwoniłem też do murarzy - umówiłem się z nimi na budowie i napomknąłem, że chodzi o schody. teraz ostrzę narzędzia i zbieram kolegów A masz przynajmniej rozszalowane całe schody? To co pokazujesz to tylko bok a co ze spodem płyty? Pokaż spód ocenimy. To co widac to nie tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Panikara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.03.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 pewnie że pokaże a co... pojade dzis gromadzić materiał do batalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 18.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kurcze... nie wierzę im no ale co mi zostaje? Jak konsultacja światowa wykazała, że może być (da się kit - tynk - będzie git) to odpuśc bo do końca budowy z takim podejściem zwariujesz. A ja coś o tym wiem bo mam za sobą kilkanaście konsultacji międzygalaktycznych (większośc fachowców ma mnie za idiotę.....także coraz większa część rodziny) i do obłędu tylko krok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jakoś na powód do rozbiórki mi to nie wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 18.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Za pieknie nie wyszlo, betonik za suchy byl i nie powlazil wszedzie gdzie powinien a szczegolnie na brzegach, pewnie go lali bez utykania czymkolwiek. Nie jestem specem, ale cos juz robilem i cos widzialem, wg. mnie to sprawa bardziej powierzchowna, z drugiej strony nie wiadomo czy takich dziur nie ma w srodku przy zbrojeniu, wtedy to z lekka kupy i sztywnosci moze sie nie trzymac. Jak nie bedziesz jezdzil po tym czolgiem, to nie powinno sie zawalic ani pewnie tez pekac, wiecej siwych wlosow na rozczochranej Ci przybedzie, niz to warte Tak poza tym, to sam nie wiem co bym w takim przypadku zrobil, bezpieczne to raczej jest, ale patrzac na to bym sie wkurzal strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/elektryka027.jpg Tak wyglądały moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 wibrator załatw budowlańcom, jak widać swojego nie mają. jasssne ...nie dość, że spieprzyli robotę to jeszcze rozrywkę im zapewniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 wibrator załatw budowlańcom, jak widać swojego nie mają. jasssne ...nie dość, że spieprzyli robotę to jeszcze rozrywkę im zapewniać Ja wiem... kupić i w pupę wsadzić ... marna rozrywka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts