Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wibrator załatw budowlańcom, jak widać swojego nie mają.

jasssne ...nie dość, że spieprzyli robotę to jeszcze rozrywkę im zapewniać :evil: :lol:

Ja wiem... kupić i w pupę wsadzić ... marna rozrywka :):)

koooochana ... ludzie mają róóóóóóżne upodobania :D ... a nuż by im sie spodobało :wink: :lol:

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hmm, ja w zeszłym roku również miałem wykonane schody; po ich wylaniu i zdjęciu szalunków okazało się że na zabiegu nie da się nawet połowy stopy włożyć

no i po 3 m-cach schody zostały usunięte; a my od kilku dni mamy takie super wygodne z drzewa; i teraz to są naprawdę wygodne schody 8)

[/code]

• 1 month później...
nie zapomnij "olać" te schody kilka razy - bo na olewane nie wyglądają ( nawet najlepszy beton da się spalić ) a z zawałem poczekaj do rozszalowania.
konsultacja ogólnoświatowa nastąpiła. Obejrzeli to i starzy wyjadacze i młodzi budowlańcy. Wszyscy zgodnie pieją, że dupy nie zawracać bo tak ma to prawo wygladać. Kurcze... nie wierzę im no ale co mi zostaje?

Dandi3, chłopie to dopiero początek budowy, a Ty od zmysłów odchodisz i angażujesz cały świat na konsultacje. Wykończysz się nerwowo. Pamiętaj, że to dopiero "wykonczeniówka" wykańcza, a takie tam schody to nic. Wyluzuj trochę. 8)

konsultacja ogólnoświatowa nastąpiła. Obejrzeli to i starzy wyjadacze i młodzi budowlańcy. Wszyscy zgodnie pieją, że dupy nie zawracać bo tak ma to prawo wygladać. Kurcze... nie wierzę im no ale co mi zostaje?

Dandi3, chłopie to dopiero początek budowy, a Ty od zmysłów odchodisz i angażujesz cały świat na konsultacje. Wykończysz się nerwowo. Pamiętaj, że to dopiero "wykonczeniówka" wykańcza, a takie tam schody to nic. Wyluzuj trochę. 8)

:lol: Przypominają mi się początki, było podobnie. Teraz mogę powiedzieć to samo, ale jak widać taka jest kolej rzeczy.

Ale fakt, wizualnie mi też się to nie podoba, wygląda po prostu mało stabilnie, a można było chociaż "kijem pogrzebać".