kosor 18.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 WitamSzukam odśnieżarki nie za drogiej i nie za dużej.W Castoramie znalazłem taką http://www.nac.com.pl/?link=productCard.html&ProductId=144&idCat=21 za 1500Ponoć to są odśnieżarki z Chin.czy ktoś miał do czynienia z taka odśnieżarką ? Czy warto ją kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.07.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ja przymierzam sie do zakupu odsniezarki w tym roku.Ostatnia zima dala nam tak popalic, ze teraz musze juz na cos sie zdecydowac.Nie mozna bylo nawet z garazu wyjechac.Bede raczej szukala jakiegos japonczyka. Chyba zdecyduje sie na Honde. Nie wiem jeszcze ktora.Kosiarke mam Hondy. Maszyne do szycia Brother. Samochod Toyota.Wszystko mowi samo za siebie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Za oknem +35, a tu post n/t odśnieżarki wyskakuje, dla mnie bomba J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 16.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 No widzisz niektórzy myślą już o zimie, ja wczoraj załatwiałem w Urzędzie Miejskim odśnieżanie drogi dojazdowej do mojej posesji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Już koniec września, co postanowiliście w sprawie odśnieżarki? Też się zastanawiam nad zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 21.09.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Zeszłej zimy sprawiłem sobie odśnieżarkę FLORA:http://www.e-rosa.pl/images/FLORAps1600.jpg o mocy 2000W. Atakowałem śnieg do grubości 20cm i spokojnie wywalała go na odległość 1,5 do 3m. Odległość wywalania zależy od tego czy śnieg jest lekki i puszysty, czy mokry. Lekki leci dalej. Jak za 350zł to nie ma co narzekać. Wysiłek wielokrotnie mniejszy niż przy szuflowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 25.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 gdzie ja kupiłeś za 350zł?teraz patrzę na allegro i widzę że kosztuje 1000zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 25.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 w takich cenach były zanim spadł śnieg. rozeszły się wszystkie pierwszej nocy jak zaczęło padać, nawet nie wszystkie zamówienia zostały zrealizowane, a sprzedawcy zaczęli się wykręcać (albo sprzedawali coś czego nie było na stanie, albo chcieli podbić cenę - co im się zresztą udało). teraz to tylko spekulanci sprzedają nie jest to warte 1000 zł, te 350-400 zł to jeszcze ujdzie. ale na taką cenę trzeba będzie poczekać do wiosny/lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts