gospie 18.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Czy brac je pod uwagę? Czy ktos moze je ma i jak sie sprawują? Nie przeciekają itd?Licze na cenne uwagipozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 18.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam my mamy 4 okna tej firmy..niewybieralismy ich osobiście tylko juz były jak kupilismy nasz dom na poczatku myslałam ze jak niema "ładnego"znaczka typu velux to bedzie pewnie takaś tandeta i powiem tak...niemieszkamy jeszcze w nim ale od roku je otwieramy zamykamy...i nic się niedzieje..nieprzeciekają ,a moim zdaniem są bardzo szczelne nic niedmucha szparami ani nic z tych rzeczy..może po latach urzytkowania zmieni mi się zdanie...a na dzien dzisiejszy uważam je za dobre okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 18.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Też mam FAKRO na dachu. Jeszcze nie mieszkam, ale były założone jesienią i przez zimę nie zauważyłam przecieków zobaczymy co będzie dalej. Słyszałam, że VELUX i właśnie FAKRO to jedne z najlepszych okien dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Czy brac je pod uwagę? Czy ktos moze je ma i jak sie sprawują? Nie przeciekają itd? Licze na cenne uwagi pozd O Optilight było już parę wątków, w których ja również opisywałem swoje doświadczenia. Osobiści zamontowałem 3 sztuki o wysokości 140cm i jak dla mnie wszystko było OK, ale to komentarz do samego produktu i montażu. Jeśli chodzi o trwałość to napiszę za kilka lat bo moje dopiero są użytkowane niecały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 19.03.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam my mamy 4 okna tej firmy..niewybieralismy ich osobiście tylko juz były jak kupilismy nasz dom na poczatku myslałam ze jak niema "ładnego"znaczka typu velux to bedzie pewnie takaś tandeta i powiem tak...niemieszkamy jeszcze w nim ale od roku je otwieramy zamykamy...i nic się niedzieje..nieprzeciekają ,a moim zdaniem są bardzo szczelne nic niedmucha szparami ani nic z tych rzeczy..może po latach urzytkowania zmieni mi się zdanie...a na dzien dzisiejszy uważam je za dobre okna A czy mogłabym miec prosbe o zdjęcia tych okien na poddaszu podobno mają cieńsze ramy niż np Velux poza tym ponieważ slędze Twoje poczynania wnętrzarskie (pełna szacunku)przy odrobinie czasu może napisałabys mi "przepis" na te Twoje schodki-krok po kroku-- jakie kupiłas dokładnie panele, jakiej grubosci, na jaki klej, jak je układaliscie-jaka techmikę mieliście, jak docinaliscie, co z ta balustradą- czy wogóle osoba nie majaca zupełnie doświadczona da radę, ja oczywiście mogę zając sie malowaniem, ale resztę musze zlecic męzowi a on ma obawy sie tego podjąć Ja osobiscie wzięłam sobie za punkt honoru ten temat i powiedziałam ze nie dam za schody 15 tysiaków (zobaczymy czy sie uda ) z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No kochana lejesz miód na moje serce ..... dziś jak tylko skleroza mnie niedopadnie to zrobie zdjęcia okien dachowych Zeby niezaśmiecać tego wątku zapraszam na przepis do mojego dziennika,zaraz postaram ci się coś nabazgrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 19.03.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mozesz na priva [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 info o schodach w moim dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sorygregory78 17.03.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 co to jest OPTILIGHT gdzieś tam napisano w szczególności na allegro, że to należy do grupy FAKRO - no i tak jest - ale co za tym idzie zauważcie, że na tych oknach nigdzie nie ma oznaczeń fakro iż Fakro tylko współparcuje z producentem tych okien który to określa konstrukcję tych właśnie okien; To czemu okna fakro są droższe od tych - wg mnie to proste szafa dębowa zawsze będzie droższa od sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek1111 15.06.2019 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Witam. Czy może ktoś z użytkowników okien Optilight opisać jak sprawują się po latach użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts