zetka 21.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 centralny odkurzacz załatwi sprawę (taki tradycyjny, to tylko wyłapuje większe cząstki, a drobinki przelatują przez filtr). Niestety nie, u mnie już dawno zwykły odkurzacz poszedł w odstawkę, a kurz jak był tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 21.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jeszcze mieszkam w bloku i mam jasną podłogę i ciemne biurko, Na biurku kurz widzę już po kilku godzinach a na podłodze w ogóle. Jak zamiatam podłogę lub myję to dopiero widzę ile na niej się osadza kurzu. I dzięki temu już dawno zaplanowałam że na podłogę na pewno nie daję "czerwonej i ciemnej Afryki" tylko jasne podłogi typu np. jasny jesion lub jasny dąb I powiedziałam sobie że zero ciemnych mebli włącznie z łazienką. Bo ciemny mebel to jak magnes dla kurzu. A ja bym chciała trochę pomieszkać a nie ciągle latać ze ścierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 21.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wniosek. Co z oczu to z serca. Moja rada;w przypadku jasnych kolorów kurzu nie widzimy,przy ciemnych starajmy się go nie zauważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts