pierwek 18.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Na podłodze w kuchni położyłem płytki (gres) które mają taki falowane brzegi. przez to zrobiło się dużo miejsca na fugę. Płytki są przyklejone na podwójny, prostopadły grzebień kleju więc fuga jest dość głęboka. Obawiam się, że jak zacznę wypełniać to fugą to pójdzie mi jej ponad 15kg (9m2 podłogi). Można te szpary jakoś wstępnie wypełnić ? Może jakimś elastycznym klejem (kleiłem płytki na Adesilex P9 Mapei - jakoś tak) - pod płykami jest ogrzewanie podłogowe. jakieś pomysły? Aha planowałem dać na podłogę elastyczną fugę Mapei - może po prostu kupić jakąś tańszą fugę, która nada się na ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 18.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jeżeli zostało Ci tego kleju, to rozrób go tak aby był rzadki i śmiało możesz wypełnić fugi do 3/4 wysokości, będzie to mozolne ale pozwoli zaoszczędzić na dosyć drodzej fudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 18.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Może dobrze pozamiatać bez użycia szufelki i dopiero fugować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 18.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Klejem elastycznym go, klejem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 18.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kup ATLASA , bo tańszy i dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts