amazonka22 20.04.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no nib y taka maleńka łezienka. porazka. nas tez ceny przerazają. a masz na dole wanne czy prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 20.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Głęboki brodzik 80 z kabina bo wiekszy nie wejdzie. Dzis znajomy skończył układac płytki na korytarzu i w kuchni. Wiesz te moje płytki wcale nie są takie duże, troszkę sie bałam ale wyglądają całkiem nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 21.04.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 no my tez mamy brodzik 80 z tego samego powodu. zdjec sie nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jol99a 21.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam, ciągle brakuje mi czasu, ale mam nadzieję, że mi pomożecie podjąć decyzję. Zastanawiamy sie czy nie zrezygnować z okien dachowych, jakie jest wasze odczucie, czy byłoby za ciemno? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 22.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Te okna balkonowe na górze sa za małe żeby rozjaśnic pokoje także w żadnym razie nie rezygnuj z okien dachowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 22.04.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) dokładnie. okna dachowe. bardzo rozjaśniły pomieszczenia. nie rezygnuj na pewno Ja teraz jak bede narobie zdjęc Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez amazonka22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jol99a 22.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 ok, dzieki za podpowiedzi. Czekam na zdjęcia. Pozdrawiam słonecznie z Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 23.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 zgodnie z obietnicą przesyłam kilka fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 24.04.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ale juz super u was. !!!My bedziemy miec prysznic odwrotnie z kibelkiem. i u nas w korytarzu na kominie Adrian postawił dwie ściany i tam mam schowek na mopy , i szczotki. - zeby nie gracić łazienki.płytki bedzie w kuchni na podłodze mniec bardzo podobne. a myslałas juz o meblach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 01.05.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Meble wypatrzyłam na Allegro bo nie lubię chodzic po sklepach a i po co mam przepłacac, jak tylko wszystko pomalujemy i wykończymy zamówię i będzie z głowy. Wstaw parę zdjęc z waszej budowy jestem ciekawa jak sytuacja wygląda u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 02.05.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Własnie ze zdjęciami mam problem. bo cyknęłam dwa i aparat przestł mi widziec karte z aparatu. my mamy juz wszędzi gładzie. i wczoraj był stolarz. Czekam na kosztorys. Mam tylko zdjęcie schowaka w korytarzu na mopy i chemię. i to tez jeszcze bez gładzi. http://img152.imageshack.us/img152/1277/p1270148vert.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 03.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Aż miło patrzec jak wszystko nabiera swojego wyglądu, super:) My nie jesteśmy przekonani co do gładzi ładnie wygląda ale ... np. w Szwecji nie używa się w ogóle gładzi a płyty kartonowo gipsowe pokrywa sie zaraz tapetami. Mamy super tynki więc mały pokój na dole wymalowałam samym wapnem i zobaczę jak będzie wyglądac. Jak będzie niewypał to salon i kuchnie wycekolujemy. A na ściany w korytarzach nałożę jakas strukturę żeby miec spokoj na lata;) Rozumiem że drzwi będzie robic stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 04.05.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wiesz co moi teściowie mają tak jak ty mówisz. nie wygląda to idealnie. my też mamy ładne ściany, ale jednak co gładź to gładz. sami sobie położyliśmy i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.05.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 dzis przyszły nasz płytki do korytarza i kuchni- czekają na odbiór :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 11.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Jak tylko będą ułożone wstaw fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 14.05.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 no już sie doczekac ie moge. tylko nie wiem co z moim aparatem. mam synka chorego i nie mam jak podjechac z nim do naprawy. Ale wsżedzie na dole mam już gładź - teraz jeszcze gruntowanie ścian. i musze uporoac sie z pylem i kładziemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jol99a 16.05.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam, zazdroszczę Wam, że juz macie tuż tuż.... U nas same schodki, na początku z dachem. czekałam na sprostowanie z Pro-Arte. Zrobili opis że pod dachówkę a zestawienie i rozkład jest pod blachodachówkę. Nie wiem jak jest u Was w projektach? Teraz z kominami sie zastanawiamy, chcemy ogrzewanie stałe i gazowe i kolejny problem z kominem.... Na razie leje, czekamy na murarzy...... No i walczę z ślimakami Plaga jakaś..... a ja chciałam bćc ogrodnikiem.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 22.05.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 nie było żadnych problemów z projektem. jedynie co sie okazało jak wpadł do nas kierownik budowy nasz to te schodki proadzace na góre mają za małe stopnie. a ci co robili zbrojenie nie zwrócili uwagi. nie mieści sie cała stopa na schodkach a tak powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 25.05.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Zakończyliśmy juz kładzenie gładzi. zostały delikatne poprawki i gruntowanie scian. Wczoraj tez zastanawialiśmy sie nad sposobem położenie płytek- na prosto czy w karo- nic nie ustaliliśmy. zobaczymy co nam fachowiec doradzi.: kilka zdjec z telefonu :http://img833.imageshack.us/img833/8455/img20120524002tile.jpg Trzy pierwsze zdjęcia to płytki z kuchni .Czwarte to korytarz. piąte i szóste to korytarz z kuchnia- kolory płytek na siódmym zdjęciu kchniana ósmym widok z salonu na przejście do kuchni na dziewiątym ściana na telewizor i na ostatnim korytarz i schowek na kominie. Edytowane 25 Maja 2012 przez amazonka22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 08.06.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 I jaka decyzja z płytkami czy może już są ułożone? Na jakiej ścianie masz zaplanowany tv bo nie mogę poznac ściany, ja swój powiesze miedzy oknami. Mam już meble do kuchni, duży stół z krzesłami oraz kanapę (narożnik mi się nie zmieścił) do salonu. W przyszłym tygodniu już będę miała drzwi:) Jeszcze tylko zostało mi malowanie i muszę ułożyc panele na podłogach w salonie i małym pokoju. No i zakup kaloryferów, i sprzętu agd:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts