Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marzenia-santa cruz

Recommended Posts

w kuchni na prosto a w korytarzu w karo- jutro zaczynaja sie kłaść. Tv jest np okna w pokoju. zaraz po lewo jak sie wchodzi do pokoju.

do konca tygodnia musze zdecydowac sie tez na plytki do kuchni na ściane:http://img802.imageshack.us/img802/79/19wvs.jpg waham sie miedzy trzecimi a czwartymi od dołu.

i płytkarz jutro chyba mi wyliczy ile potrzebuje plytek do łazienki. my za sprzątem bylismy w media markt - spodobało mi sie kilka sprzętów.

ja musze wepchnąc narożnik jakos ;]

• Odpowiedzi 197
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i my mamy sciane miedzy kuchnia a salonem.

http://img195.imageshack.us/img195/3784/zdjcie0615tile.jpg

zdjęcia nie oddają jakie one sa ładniutkie. wina kiepskiego teleonu

i korytarz- zdjęcia róznież kiepskiej jakości

http://img12.imageshack.us/img12/5232/zdjcie0624horz.jpg

Edytowane przez amazonka22

my ściane chcieliśmy od poczatku. tylko najpierw przejście było od strony okna. Od strony komina było zamurowane. nawet tu gdzieś na zdjęciach tak jest. Mąż później chciał zamurować całkowiecie-co dla mnie nie wchodziło w grę ;). Wiec teraz przejscie jest koło komina. ja lubie jak wsyztsko ma swoje miejsce kuchnia ma byc kuchnia - bym mogla z kolezanka sie napic kawy i nie słyszec tV. W przyszłości w ogole planuje tam drzwi suwane.

Pokój nie wydaje sie mniejszy. Ma tam wejsc tylko kanapa stół i komoda właśnie na tej ścianie jakas mała rtv-ka i wszytsko.

mam juz piekne płytki. jestem mega zadowolona. co sie naczysciłam kleju to sie naczyściłam. ale warto było.

Czekam na projekt łazienki :) zostalismy przy płytkach amaltea purio z paradyza :)

http://img803.imageshack.us/img803/4271/pageyo.jpg

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Mam na imie dominika jestem z podkarpacia i wspolnie z mezem zdecydowalismy sie na taki dom jak wy juz macie.chcialam zapytac czy bylaby mozliwosc obejrzenia panstwa domu.to jest moj numer tel.504861580.prosze o panstwa kontakt w celu rozmowy.bardzo mi na tym zalezy.pozdrawiam dominika i pawel

Witam,

ja również jestem z podkarpacia, tyle że z drugiej strony. Budujemy ten dom koło Niebylca.

Jesteśmy teraz na etapie dachu, Moja wstępna sugestia, to wydłużenie domu. My tak zrobiliśmy o 1 metr, i jest ładny salon i kuchnia. Bez wydłużenia i kuchnia i zwłaszcza salon byłby za mały. Nie byliśmy jak murarze murowali....i nie powiększyliśmy okien, teraz załuje....

Nie wiem czy teraz zmienili w projekcie opis więźby dachowej, bo ta wcześniejsza którą my mamy nie nadawała się pod dachówkę.

Proszę pytać, nie ma problemu z obejrzeniem.

pozdrawiam

Mam na imie dominika jestem z podkarpacia i wspolnie z mezem zdecydowalismy sie na taki dom jak wy juz macie.chcialam zapytac czy bylaby mozliwosc obejrzenia panstwa domu.to jest moj numer tel.504861580.prosze o panstwa kontakt w celu rozmowy.bardzo mi na tym zalezy.pozdrawiam dominika i pawel

my nie poszezrzalismy ani domu ani okien. z oknami nie zaluje bo mimo że zewnatrz wyglądają na małe w srodku zabierają sporo miejsca.

Nie zmianielismy nic w konstrukcji dachu bo mamy blache. mieszkamy w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego :)