amazonka22 26.10.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ale mnie miło zaskoczył mój mąż Mieliśmy wspólnie jechać wybrać cegłę na komin. niestety moja mama zapomniała zostawić na fotelik dla Kacpra . I wicie co zrobił ten wariat??? przywiózł je do domu żebym sama zdecydowała. jednak mnie kocha. http://img39.imageshack.us/img39/3162/p1140036.jpg a tu kacper pokazuje którą wybralismy http://img39.imageshack.us/img39/4838/p1140043u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 jestem nudna a mój dom będzie bezbarwny. co ja poradzę ze im więcej oglądam tym bardziej kocham beże brązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 05.11.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dostaliśmy pierwszy rachunek za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 05.11.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 z komórki bo z komórki ale zawsze cos: http://img156.imageshack.us/img156/5648/fb238c5db5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.11.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Na ten rok powoli kończymy budowlane bum. teraz pozostaje nam czekać az spacerując znajdę 100 tys kilka zdjęć. http://img260.imageshack.us/img260/3923/p1140486vert.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 17.11.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 na razie zawieszam dziennik nic sie nie dzieje a jakby cos adres pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 18.01.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej Widziałam u kogos na forum fajne rozwiązanie małej łazienki i nie zapisałam. I nie moge znaleźć. to była wanna a nad nia zrobiona polka z umywalką. pomozcie.!! gdzie ja to widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanka 17.02.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zamierzamy z mezem wybudowac dom i chyba bedziie to Santa Cruz Moge Cie troche pomeczyc pytaniami? Domek wydaje mi sie idealny, jedyne co chce zmienic to powiekszyc salon kosztem kuchni i na pietrze zmniejszyc pokoje na rzecz garderoby. Jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 17.02.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zamierzamy z mezem wybudowac dom i chyba bedziie to Santa Cruz Moge Cie troche pomeczyc pytaniami? Domek wydaje mi sie idealny, jedyne co chce zmienic to powiekszyc salon kosztem kuchni i na pietrze zmniejszyc pokoje na rzecz garderoby. Jakies sugestie? my nic kompletnie nic nie zmienialismy. Wisz ja bym nie zmniejszała kuchni ona a dwa okna wneke i dziure nie ma az tyle miejsca na meble. Nie odzialamy tez kuchni od salonu myslimy o drzwiach przesuwanych Skąd jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanka 17.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja również nie oddzielam kuchni od salonu, tylko się zastanawiam czy 20 m salon to nie za mało. Ja zostawiam wiatę ale wolę podobnie jak Ty odbicie lustrzane. Orientujesz się może jaka jest wysokość ściany kolankowej na poddaszu? Jestem z Piaseczna ale będę się budować w Parczewie (lubelskie). Ps. Bardzo się cieszę że ktoś buduje ten domek, bo również myślałam że coś jest z nim nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 18.02.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja również nie oddzielam kuchni od salonu, tylko się zastanawiam czy 20 m salon to nie za mało. Ja zostawiam wiatę ale wolę podobnie jak Ty odbicie lustrzane. Orientujesz się może jaka jest wysokość ściany kolankowej na poddaszu? Jestem z Piaseczna ale będę się budować w Parczewie (lubelskie). Ps. Bardzo się cieszę że ktoś buduje ten domek, bo również myślałam że coś jest z nim nie tak Szkoda ze nie bliżej mogłabyś przyjechać i obejrzac domek na zywo. w sumie to decyzja na lata . Wiesz salon wcale nie jest taki mały. Przeciez musi tam wejsc tylko tv stolik i kanapa wysokosc scianki na gorze to 1.20m my tak mamy tyle ze dojdzie 10 cm wylewki wiec bedzie 1.20 m Z czego budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanka 19.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Myślę że będziemy budować z pustaka, ale teraz zaczynamy wojnę z biurokracją czyli wszelakie pozwolenia, a potem porozmawiamy z budowlańcami na temat budowy. Chcemy żeby było tanio ale nie tandetnie. Myślę nad ogrzewaniem wyłacznie kominkowym a Wy jak rozwiążecie problem ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.02.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Myślę że będziemy budować z pustaka, ale teraz zaczynamy wojnę z biurokracją czyli wszelakie pozwolenia, a potem porozmawiamy z budowlańcami na temat budowy. Chcemy żeby było tanio ale nie tandetnie. Myślę nad ogrzewaniem wyłacznie kominkowym a Wy jak rozwiążecie problem ogrzewania? U nas biurokracja trwała rok My kominka na razie w ogóle nie bedizemy miec Będziemy mieć piec wszystkożerny ewentualnie jakas podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.02.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Tak w ogóle to wytrwałości Wam w tym życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanka 19.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja również myślałam żeby dodatkowo założyć piec węglowy, tylko trochę przeraża mnie wizja tego brudu w domu, bo piwnicy nie mamy a kotłownia na parterze. Myślisz że to będzie oki? Węgiel za ścianą, sama niewiem. Bardzo chcielibyśmy mieć wszystie papiery na zimę, żeby na wiosnę ruszyć z robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.02.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja również myślałam żeby dodatkowo założyć piec węglowy, tylko trochę przeraża mnie wizja tego brudu w domu, bo piwnicy nie mamy a kotłownia na parterze. Myślisz że to będzie oki? Węgiel za ścianą, sama niewiem. Bardzo chcielibyśmy mieć wszystie papiery na zimę, żeby na wiosnę ruszyć z robotą. No to zycze zeby z papierami szybko poszło. Nam ktoś to robił. I i tak ponoc szybko poszło. Na węgiel to jest u nas miejsce wlasnie w garazu. od tyłu sa drzwi i tam bedzie węgiel. Kotłownia w domu i tak sie bedzie dymic. my myslelismy zeby ją zamurowac i wchodzic do niej od garazu. Ale wizja ze o 5 rano w zime trzeba dolozyc do pieca nas zniechęciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanka 22.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No i niestety musimy się wstrzymać ze wszystkim i najpierw poszukać działki Potwierdza się powiedzenie że "z rodziną to wychodzi się dobrze na zdjęciach" Oczywiście będę zaglądać i podziwiać Wasze cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 22.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No i niestety musimy się wstrzymać ze wszystkim i najpierw poszukać działki Potwierdza się powiedzenie że "z rodziną to wychodzi się dobrze na zdjęciach" Oczywiście będę zaglądać i podziwiać Wasze cudo. niestety cos o tym wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanka 24.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jesteśmy na etapie negocjacji z rodziną, normalnie można zwariować Wiesz, co do pieca w domu to się chyba nie przekonam, więc albo zrobimy częściowe podpiwniczenie albo ....no właśnie nie mam pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 24.02.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jesteśmy na etapie negocjacji z rodziną, normalnie można zwariować Wiesz, co do pieca w domu to się chyba nie przekonam, więc albo zrobimy częściowe podpiwniczenie albo ....no właśnie nie mam pomysłów. mąz jest budowlancem od 9 lat w kwestii budowy mu ufam urządzac bede ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts