amazonka22 28.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, również bardzo długo szukałam ludzi, którzy budują domek według tego projektu. I znalazłam Projekt jest bardzo popularny, ale na forach nie za bardzo My jesteśmy na etapie fundamentów, tzn. mamy je zrobione. Nawiezioną mamy ziemie bo trochę go "podnosiliśmy". W tym roku planujemy mury i dach. Budujemy metodą gospodarczą. Nie spieszy nam się, dopóki córa nie podrośnie wygodnie jest nam w mieście. Co do kwestii wielkości salonu - dla nas również był za mały. To jedyna wada tego projektu. Rozwiązaniem było wydłużenie domu Wydłużyliśmy dom o metr. Mamy większą kuchnię, salon, no i pokoje na górze. Chętnie podzielę się doświadczeniami. Ciekawa jestem Waszych opinii, relacji itd. Dzieki AMAZONKO22, że założyłaś to forum i byłaś wytrwała. Pozdrowienia Wchodząc teraz do naszego domku- nic bym nie zmieniła. Nie przeszkadza mi mały salon-jest przytulny. Tylko u nas ścianka między kuchnia a salonem jest z drugiej strony przejście jest przy kominku. musze wrzucić aktualne fotki. jedynie co to troche żaluje ze nie zamurowałam jednego okna w kuchni. AA my jeszcze troche pod schodami pozminialiśmy. wstawie zdjęcia jak tylko bede u siebie a gdzie jeszcze kogoś znalazłaś budującego sante? czy chodziło Ci o mnie ? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez amazonka22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 28.01.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Gosiu kocha kocha. Ja sie właśnie ze stolarzami umawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 10.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Halo, halo! No witam:) Czekam na nowe fotki i pozdrawiam Was bardzo ciepło! A u nas zmiany i nowości - mieszkamy już w czwórkę Zajrzyj do Dziennika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 14.02.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 oo na pewno nadrobię zaległości. super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jol99a 01.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam, mam nadzieję, że niedługo wiosennie... Na razie pogoda u nas taka sobie, raczej zimno. Nie mogę się doczekać już słoneczka za oknem. No i na działce mamy trochę pracy, zasadziliśmy trochę drzewek itd. Bardzo chciałabym zobaczyć AMAZONKA22 wasze dzieło. Jestem ciekawa jak ten projekt wygląda "od środka" by pobudzić swoją wyobraźnię. Tak chodziło mi o Ciebie i o ten temat na forum. Wiem, że ten projekt jest nawet popularny a nie mogłam znaleźć nic na jego temat. Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.03.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A skąd jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.03.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No i na reszcie stało się. Zakochałam się wreszcie w kolekcji płytek do łazienki. Sa piękne, delikatne. To pierwsza z kolekcji , która tak bardzo przypadła mi do gustu. Problem jest w tym , że mój chłop nie chce mieć białych płytek (jakby to on je sprzątał.) No nic mam jeszcze trochę czasu , ale szczerze mam nadzieje , że sie ie odkocham a męża jakoś urobię . Oglądając też dziś katalog BRW wpadła mi w oko seria mebli "salonowych" largo. Są proste bez żadnych ozdobników. i też sobie zapisuje je na przyszłość. mam tylko problem z płytkami do korytarza. podoba mi sie seria z paradyża Affron. Musze jeszcze raz podjechać do salonu i zobaczyć je na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.03.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 oj, oj......koleżanko!!! widzę, że idziecie do przodu!! Gratuluję i trzymam kciuki. A możesz jakoś pokazać te piękne, upatrzone rzeczy? płyteczki, mebelki ...itp? Sama mam też ten problem.......myślałam, że to będzie łatwe, a tu KICHA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Gosiu te płytki w necie sa brzydkie. nawet ich nie zaznaczyłam do obejrzenia a nazwyają się - secret edeno. Tu niżej jest affron do korytarza. http://img706.imageshack.us/img706/4902/affronbeigepolpoler655x.jpg tutaj nizej jedna z rzeczy z serii largo one mają różne kolory: http://img85.imageshack.us/img85/3517/1263555979.jpg A płytki to jak wpiszesz w google przeważnie jest ta sama wizualizacja. i ona jest brzydka. bede w salonie to cykne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 W ogolę muszę zacząć sobie tu wstawiać wszystko co mi się podoba. zobaczymy co z tego na koniec wyjdzie. nie mniej jednak nie było mnie tyle na forum , że nie pamiętam jak wyglądało stare, więc to mi już zupełnie nie przeszkadza. A tak w ogóle to my w tym roku chcemy sie wynieść do siebie. Ale czy się wyrobimy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 to tak jak my.......w tym roku. Ja wszystkie pomysły mam na pulpicie w folderze - zawsze wtedy moge zabrac komputer ze sobą i pokazać o co mi chodzi, bez neta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja w folderze to mam za duzy bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja taki bałagan zrobiłam w komentarzach, gdzie miałam wszystkie inspiracje. Wzięłam z nich to co mnie naprawde jest potrzebne i wsadziłam do foldera.... teraz jest jako tako.......bo znowu wkładam za dużo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ale kurde na kazdym zdjeciu cos mi sie tam podoba Zdecydowałam sie na płytki bedzie to seria z paradyza woodentic tylko na kolor sie nie moge zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja jakoś nie mogę sie na nie zdecydować, choć bardzo mi sie podobają.....u mnie płytki będą łączyc się z panelami w salonie i nie wiem czy woodentic bedzie zgrywał się fakturą i kolorem......mnie osobiście , na początku podobały się takie smieszne płytki które widziałam w sklepie i chyba przestaly mi sie podobać.....ale zdjęcia ci nie pokażę bo nie mam w albumie. ale poszukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.03.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a na własnie mi sie kilka w necie podobała a na zywo mnie rozczarowały ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a i bywa odwrotnie.......ja jeszcze nie myśle, u mnie kotłownia idzie na pierwszy rzut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.03.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Adroan tez klei w kuchni jakies 15-letnie płytki od ojca - sa okropne, ale kto tam do kotłowni zagląda. Tylko straszy mnie ze tle ich jest ze i łazienke mi walnie..... ćhyba mu zycie nie miłe ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 bój sie chlopie bój!!!!!! a ty się nie daj!!!!! my tam w kotlowni płytek nie kładziemy, szkoda kasy....i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.03.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 te płytki mają jakies 15 lat. sa za darmo. a łatwiej utrzymać kotłownie w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts