Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marzenia-santa cruz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 197
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

po dłuższej przerwie i ja melduje się. Widzę że i u was robota idzie do przodu:)

My jesteśmy już po tynkach, wylewkach i mamy już pełną hydraulikę z ogrzewaniem włącznie.

Teraz pora na wykończeniówkę która pochłonie majątek. Zobaczymy jak wyjdziemy z kasą to może po wakacjach przeniesiemy sie do naszego gniazdka:))))

Serdecznie pozdrawiam znad sztormowego dzisiaj morza:)

Na górze oprócz pokręconych na proste ściany dzielących pokoi nic nie zmieniłam. Na dole pod schodami mam mała piwniczkę na moje drobiazgi kuchenne i zaprawy na zimę;) Na dole nie mam ściany pomiędzy kuchnią a salonem postawiłam tylko tylko mały murek z pólkę z marmuru teraz żałuję że nie jest szersza bo mogła by służyc jako mały stół z hokerami do codziennych posiłków a tak będzie tylko ozdobą:( Jak będę na działce to rzucę pare fotek.

my na górze też mamy sciany na prosto. Również mam spiżarkę pod schodami. ale ja mam ścianę między kuchnią a salonem tylko mam szersze przejście a w przyszłości chciałabym mieć tam drzwi suwane. A NA tej ścianie od sronie kuchni marzy i sie fototepata- robotnicy siedzący na belce w powietrzu.

Ja jeszcze nie dawałąm kuchni do wyceny. Bardzo mi sie podoba w orzechu . do łazienki spodobały mi sie troche za drogie płytki i jutro jesteśmy umówieni w salonie - zobaczymy co nam doradza. też mamy skromny budżet.

Ja troche żałuję ze nie zamurowałam jednego okna w kuchni. Ta kuchnia daje małe pole do popisu meblowego .

ja do spiżarki mam schodki w dól przez co mam więcej miejsca jeszcze pod schodami. A ja znowu żałuje że nie powiększyłam okna balkonowego w salonie. A na górze oprócz okien balkonowych mogły byc jeszcze chociaż małe okna:( A jakie macie ogrzewanie? Ja podłogówkę mam w łazienkach i na korytarzach gdzie indziej nie chciałam.