meg60 09.03.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 no to jak bym dostała płytki, to moze by moja kotlownia też była elegancka......ale niestety nie dostałam, więc bedzie nie okafelkowana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.03.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 elegancka haha dobre słowo ;> ona wygląda jak sklep mięsny w PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ale kafelki są? są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 10.03.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 no są zaczęło sie od dziś gruntowanie ścian. jupiajajej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 super!!!! zazdroszczę jak nie wiem co! U mnie jeszcze cichooooooooooooo i głuuuuuuuuuchoooooooooooooooo!!!!! ale mam nadzieje, że w kwietniu juz zaczniemy! a będziemy mieć niewiele czasu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 12.03.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no na swięta chcemy sie wyprowadzić. wiec niby czasu jest ale boje sie ze braknie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 na święta Wielkanocne????? Super! ale faktycznie czasu niewiele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 12.03.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 BN :S:S:D:D ale dobrze by było juz uciekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 19.03.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam,po dłuższej przerwie i ja melduje się. Widzę że i u was robota idzie do przodu:)My jesteśmy już po tynkach, wylewkach i mamy już pełną hydraulikę z ogrzewaniem włącznie. Teraz pora na wykończeniówkę która pochłonie majątek. Zobaczymy jak wyjdziemy z kasą to może po wakacjach przeniesiemy sie do naszego gniazdka:))))Serdecznie pozdrawiam znad sztormowego dzisiaj morza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.03.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 no wykończeniówka ma idealną nazwę. My tez działamy, ale spokojnie ciągle dyskutujemy i na świeta mam nadzieje bede u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.03.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Madzia koniecznie pochwal sie zdjęciami- tym bardziej jeśli coś zmieniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 22.03.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Na górze oprócz pokręconych na proste ściany dzielących pokoi nic nie zmieniłam. Na dole pod schodami mam mała piwniczkę na moje drobiazgi kuchenne i zaprawy na zimę Na dole nie mam ściany pomiędzy kuchnią a salonem postawiłam tylko tylko mały murek z pólkę z marmuru teraz żałuję że nie jest szersza bo mogła by służyc jako mały stół z hokerami do codziennych posiłków a tak będzie tylko ozdobą Jak będę na działce to rzucę pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 22.03.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 I jeszcze dałam sobie wycenic meble do kuchni na wymiar według mojego pomysłu (skromnego dodam). Stolarz wycenił je na kwotę 4600zł. Przy moim skromnym budżecie kasa przeznaczona na meble pójdzie w łazienkę Będę musiało coś po sklejac z gotowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.03.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 my na górze też mamy sciany na prosto. Również mam spiżarkę pod schodami. ale ja mam ścianę między kuchnią a salonem tylko mam szersze przejście a w przyszłości chciałabym mieć tam drzwi suwane. A NA tej ścianie od sronie kuchni marzy i sie fototepata- robotnicy siedzący na belce w powietrzu. Ja jeszcze nie dawałąm kuchni do wyceny. Bardzo mi sie podoba w orzechu . do łazienki spodobały mi sie troche za drogie płytki i jutro jesteśmy umówieni w salonie - zobaczymy co nam doradza. też mamy skromny budżet. Ja troche żałuję ze nie zamurowałam jednego okna w kuchni. Ta kuchnia daje małe pole do popisu meblowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 23.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ja do spiżarki mam schodki w dól przez co mam więcej miejsca jeszcze pod schodami. A ja znowu żałuje że nie powiększyłam okna balkonowego w salonie. A na górze oprócz okien balkonowych mogły byc jeszcze chociaż małe okna:( A jakie macie ogrzewanie? Ja podłogówkę mam w łazienkach i na korytarzach gdzie indziej nie chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.03.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Chodzi Ci o dachowe? My podobnie podłogówka na korytarzach obu łazienkach i kuchni. w salonie i pokojach nie ma. podobno nie kładzie się podłogówki tam gdzie się przebywa ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 27.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Chodzi mi o dodatkowe okna koło okien balkonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 27.03.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 acha. to ja też ich nie mam. ale na górze jest widniutko. Duzo dają okna dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzia83 28.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to mnie pocieszyłaś bo dach dopiero będziemy robic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts