RadziejS 18.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kupiłem dwa rozdzielacze do podłogówki z Allegro (Kusmet). Mają gwintowane wyjścia 3/4 cala. Gdzie kupić takie złączki aby tam podłączyć rurkę pex 16 mm? Na allegro widziałem tylko jedną ofertę...Jaka cena jest dobra? Potrzebuję 36 szt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 18.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Idź do jakiegoś normalnego sklepu hydraulicznego i tam na 100% to dostaniesz Nie musisz wszystkiego przez neta kupować A jak Ci się nie chce szuykać hydraulicznych sklepów to masz castorame, leroy merlin, obi itp Tam też pewnie dostaniesz ale oczywiście w wyższej cenie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drut5 18.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kupiłem dwa rozdzielacze do podłogówki z Allegro (Kusmet). Mają gwintowane wyjścia 3/4 cala. Gdzie kupić takie złączki aby tam podłączyć rurkę pex 16 mm? Na allegro widziałem tylko jedną ofertę... Jaka cena jest dobra? Potrzebuję 36 szt.... sklep z techika grzewczo sanitarna powiedz ze chcesz srubunki do rozdzielaczy 16x3/4 beda wiedzieli o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Hehh ,,, Właśnie dzisiaj kupowałem te złączki i kupiłem na 1/2 Cala Nie popatrzyłem ze to 3/4, jutro jadę wymienić, coś mi się wydaje że trzeba dac redukcję i na to zwykłą złączkę 1/2 cala ale mogę się mylić . PS. Też kupiłem z Kusmetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 18.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Pochwal się potem gdzie i za ile Dali Ci ten krążek do kręcenia rotametrami?? Bo mi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 18.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 W nowych rotametrach nie trzeba "tego krążka" najlepiej dopytaj u sprzedawcy rozdzielacza.Z rurki trzeba zdjąć tylko plastikowe zabezpieczenie , i wykręcasz 3-4 obtoty .Fabrycznie przepływomierze są zakręcone i przwpływu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 19.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Są złączki na 16 mm rurę z gwintem 3/4, zamówiłem dzisiaj i mają być jutro!Zwykły lokalny sklep hydrauliczny! Kosztują ok. 12 zł/szt. więc nie tak źle! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 20.03.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Są złączki na 16 mm rurę z gwintem 3/4, zamówiłem dzisiaj i mają być jutro! Zwykły lokalny sklep hydrauliczny! Kosztują ok. 12 zł/szt. więc nie tak źle! Pozdr. Chyba pomyłka 12zł/3 szt. Kupowałem na Allegro 4,4 zeta. Właśnie uzbroiłem rozdzielacze. Poszukaj sprzedawcy "PHTYTAN". Bardzo dobry kontakt, pomylili się i przysłali 1/2, a na drugi dzień już posłali 3/4, zanim na swój koszt zdążyli odebrać te pomyłkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Niestety, nie pomyłka Może zależy jakiego producenta, te które zamówiłem są Wavina! Trudno, już muszę je kupić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts