amazonka22 18.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 zapraszam do dyskusji proszę o wskazówki i sugestie i konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Łojezu będę pierwsza? To idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wooooooooooooooooooow jaką Ty masz pięęęekną działkę mmmmmm - zazdroszczę, naprawdę Wiem że to brzydko zazdrościć, ale mam właśnie okresową niechęć do mojej miejskiej działki Zastanawia mnie fakt, że nigdzie nie natchnęłam się na jakikolwiek blog czy forum o tym projekcie. Czyżby on miał jakieś wady? czy naprawdę nikt nie buduje santy cruz? heloł Może dlatego że ta nazwa taka nie w naszych klimatach i się ludzie boją że zimno będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Melduję się jako druga fajny pomysł ze zdjęciami w dzienniku a działeczka superowa ja też mam Kacperka tylko mój już ma prawie 9 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 31.03.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 o jezu ktoś tu do mnie zagląda nie wiem jak sie zachować Witajcie i dziękuję. Tylko cos mi pisanie kiepsko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek dziś PRIMA APRILIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 01.04.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek dziś PRIMA APRILIS A dziekuje dziekuje mąż już mnie rano zrobił w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a mnie syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A mnie nikt nie zrobił Ani ja nikogo - oj stara się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.04.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A ja moge ???? O tak poznej porze to nie wiem czy dobry wieczor ,czy dzien dobry Piekna dzialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A ja moge ???? O tak poznej porze to nie wiem czy dobry wieczor ,czy dzien dobry Piekna dzialka Jasne . Dziękuje za komplementy działki teraz myślę co by z nią zrobić żeby jej nie spaprać Dorcia http://img8.imageshack.us/img8/2462/3655v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Łojezu zębiska jak u mojego Pana Dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hejka weekend mamy i kawkę przyniosłam http://e-podatnik.pl/epodatnik/cms/editor/assets/hotelarz-05-2007/do%20kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ranna kawa z mleczkiem to podstawa każdego dnia. Przyjemność bo ciężkiej nocy- czytaj ząbkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ranna kawa z mleczkiem to podstawa każdego dnia. Przyjemność bo ciężkiej nocy- czytaj ząbkowanie. o współczuję, nasze dotychczasowe ząbkowanie, przebiegło prawie bezboleśnie przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ranna kawa z mleczkiem to podstawa każdego dnia. Przyjemność bo ciężkiej nocy- czytaj ząbkowanie. o współczuję, nasze dotychczasowe ząbkowanie, przebiegło prawie bezboleśnie przynajmniej dla mnie u nas ponoć i tak nie jest źle. - to że po nocach nie spie ze marudzi i ze robi kilka rzadkich kupek to ponoć pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 WOOOOW. jestem pod wrażeniem działeczki. projekt bardzo ładny. pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ranna kawa z mleczkiem to podstawa każdego dnia. Przyjemność bo ciężkiej nocy- czytaj ząbkowanie. o współczuję, nasze dotychczasowe ząbkowanie, przebiegło prawie bezboleśnie przynajmniej dla mnie u nas ponoć i tak nie jest źle. - to że po nocach nie spie ze marudzi i ze robi kilka rzadkich kupek to ponoć pikuś. znam to mój starszak, przy wyżynaniu się każdego zęba dostawał gorączki, która trwała aż do czasu jak ząb wyszedł, koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 20.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gratuluje pozwolenia na budowę my jeszcze z ręką w nocniku Działeczkę macie super i tylko zazdrościć okolicy. Będziemy do Was zaglądać Życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 GRATULACJE no to teraz się zacznie................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts