amazonka22 21.04.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dziękuje za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dziękuje za słowa otuchy a proszę bardzo i tak u mnie pierwszej to będziesz się na moich błędach uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.04.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Powodzenia w budowaniu!!!! Fajnie to napisałaś, o tym "POWODZIE" budowania Swoją drogą - "POWÓD" bardzo śliczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 bry dobre wapienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Doberek melduje, że widziałam wszystkie zdjęcia szkoda, że toak daleko od Warszawki bo bym projektantów przyłączy pożyczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.05.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pasie a bierz ich w cholere. bo cena podłączenia wody po prostu mnie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 06.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam,widzę że bedzięmy budować w tym samym czasie Dostaliśmy pozwolenie na budowę tydzień temu. Teraz jeszcze reszte formalnosci i mam nadzieję,że za dwa tygodnie już coś ruszy... Gratuluję działki ,piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam gratuluję Ślicznego Kqacperka,pozwolenia na budowę i ładnej działki Pasie a bierz ich w cholere. bo cena podłączenia wody po prostu mnie zabiła Niestety nie pociszę... My za każe przyłącze(woda,prąd,gaz) płaciliśmy 4-5k. Trzeba jakoś się z tym pogodzić Powodzenia i będę Was podglądać P.S. a dokłaniej gdzie się budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 łódź powiat tomaszowski do lodzi mamy jakieś 40 km do Tomaszowa 17 . i dziękuje za wizytę. ja byłam wczoraj na twoim dzienniku ale za późno było i pisać mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hejka no i ile Was ta wodna przyjemność kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.05.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hejka no i ile Was ta wodna przyjemność kosztowała 2500 ale mąż bedzie negocjował a gadane ma w końcu sie z nim ożeniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iszka 14.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witaj. Czytałam właśnie Twój dziennik budowy. Też myślimy o tym projekcie, od bardzo dawna zresztą, ale na razie spłacamy działkę Przeczytałam w Twoim dzienniku, cytuję zdanie wyrwane z kontekstu;) "jak zaczęli przeglądać projekt nie spodobało im się ze rury są z azbestu i cena skoczyła do 2500 tysiąca" i mam pytanie? Czy rury do kanalizacji wodnej są naprawdę z AZBESTU????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 14.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witaj. Czytałam właśnie Twój dziennik budowy. Też myślimy o tym projekcie, od bardzo dawna zresztą, ale na razie spłacamy działkę Przeczytałam w Twoim dzienniku, cytuję zdanie wyrwane z kontekstu;) "jak zaczęli przeglądać projekt nie spodobało im się ze rury są z azbestu i cena skoczyła do 2500 tysiąca" i mam pytanie? Czy rury do kanalizacji wodnej są naprawdę z AZBESTU????????????? tak . ponoć jest jakieś rozporządzenie ze wszystko co azbestu jest ma do roku 2012 zostać wymienione ale czy to dotyczy rur nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iszka 15.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ojej, kurcze nie znam się na tym jak to jest z tymi projektami ale czy np. nie można zastosować rur z czego innego?? Muszą być koniecznie takie jak w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 15.05.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ojej, kurcze nie znam się na tym jak to jest z tymi projektami ale czy np. nie można zastosować rur z czego innego?? Muszą być koniecznie takie jak w projekcie?? oj chyba sie nie zrozumiałyśmy nasze rury sa ok, ale rury do których sie podłączamy są z azbestu na całej wsi płynie w nich woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja też myślałam, że to wszystkie rury są azbestowe piach................. u nas idą ogromne jego ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka okna to możesz sobie zmieniać, kolor i wielkość jak Tobie będzie pasowało my właśnie jesteśmy na etapie zmniejszania okien w łazienkach a nawet zamieniliśmy jedno okna na drzwi tarasowe, kierownik budowy naniesie potem te zmiany na projekt, przed odbiorem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 30.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Czesc Kolor i wielkosc mozesz zmieniac PS.Idziemy prawie równo;)mi własnie ocieplają fundamenty;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 30.05.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Czesc Kolor i wielkosc mozesz zmieniac PS.Idziemy prawie równo;)mi własnie ocieplają fundamenty;) pozdr. ta u mnie sie dopiero będą kopać. pogoda nam nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 19.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Hej witamy, aby wam sie fajnie budowalo:) Ale ja bym nie zmniejszal mocy pradu, bo poznije bedziecie zwiekszac:) policzcie: czajnik 2kW, odkurzac 2kW, tv 0,5kW, wiertarka: 1kW, i juz macie 5,5 - a jesli by bojler, albo suszarka, albo komputer, albo szlifierka.. GRRRR nie mowiac o zarowkach, lampkach, drukarkach, internetach... korki wam siadac beda:)) papa!! /tez mamy ladny domek i dzailke!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts