Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

marzenia-santa cruz komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam

gratuluję Ślicznego Kqacperka,pozwolenia na budowę i ładnej działki :)

Pasie a bierz ich w cholere. bo cena podłączenia wody po prostu mnie zabiła :evil: :-? :lol:

Niestety nie pociszę... :roll: My za każe przyłącze(woda,prąd,gaz) płaciliśmy 4-5k. :evil: Trzeba jakoś się z tym pogodzić :roll:

Powodzenia i będę Was podglądać :wink:

P.S. a dokłaniej gdzie się budujecie :-?

Witaj. Czytałam właśnie Twój dziennik budowy. Też myślimy o tym projekcie, od bardzo dawna zresztą, ale na razie spłacamy działkę:)

Przeczytałam w Twoim dzienniku, cytuję zdanie wyrwane z kontekstu;) "jak zaczęli przeglądać projekt nie spodobało im się ze rury są z azbestu i cena skoczyła do 2500 tysiąca" i mam pytanie?

Czy rury do kanalizacji wodnej są naprawdę z AZBESTU?????????????

Witaj. Czytałam właśnie Twój dziennik budowy. Też myślimy o tym projekcie, od bardzo dawna zresztą, ale na razie spłacamy działkę:)

Przeczytałam w Twoim dzienniku, cytuję zdanie wyrwane z kontekstu;) "jak zaczęli przeglądać projekt nie spodobało im się ze rury są z azbestu i cena skoczyła do 2500 tysiąca" i mam pytanie?

Czy rury do kanalizacji wodnej są naprawdę z AZBESTU?????????????

tak :evil: . ponoć jest jakieś rozporządzenie ze wszystko co azbestu jest ma do roku 2012 zostać wymienione ale czy to dotyczy rur nie wiem :-?

Ojej, kurcze nie znam się na tym jak to jest z tymi projektami ale czy np. nie można zastosować rur z czego innego?? Muszą być koniecznie takie jak w projekcie??

oj chyba sie nie zrozumiałyśmy nasze rury sa ok, ale rury do których sie podłączamy są z azbestu na całej wsi płynie w nich woda.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Hej witamy,

aby wam sie fajnie budowalo:) Ale ja bym nie zmniejszal mocy pradu, bo poznije bedziecie zwiekszac:)

policzcie: czajnik 2kW, odkurzac 2kW, tv 0,5kW, wiertarka: 1kW, i juz macie 5,5 - a jesli by bojler, albo suszarka, albo komputer, albo szlifierka.. GRRRR

nie mowiac o zarowkach, lampkach, drukarkach, internetach... korki wam siadac beda:))

papa!! /tez mamy ladny domek i dzailke!/