lutca 02.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam witam Gratuluję rozpoczęcia budowy! Ładna działeczka. Bardzo ciekawe jest to o rurach z azbestu, czy są to wodociągowe rury? Jak tak to ja bym wolała wodę ze studni. Życzę powodzenia i z własnego doświadczenia dużo, DUŻO cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam, zajrzałam do Was i będę zaglądać, bo domeczek bardzo fajny i działka piękna i oczywiście "POWÓD" uroczy , a my mamy dwóch trochę starszych ps.glina nie nadaje się do zasypania bo nie ma jak jej zagęścić, my naszą wywalaliśmy a zasypywanie idzie piaskiem, jak będziecie murować H+H na klej czy zwykłą zaprawę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.08.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek strasznie dawno tu nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 04.08.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek strasznie dawno tu nie byłam a ja rzadko bywam u Was, albo rzadko sie odzywam . nie umiem się wgryźć w stare znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 hej, co tak "cicho sza" u Was? czyżbyście budowali pewnie już dach stoi? prosiem o kontynuację fotek, takie fajowe są, a najpiękniejsza młodzież Wasza no gdzie nie spotkam avatarka to wciąż na nowo pod wrażeniem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam w Twoich Komentarzach:) Widzę, że mamy podobne Powody budowania domu:) Nasz Powód ma na imię Marysia i niedługo skończy 7 miesięcy:) Nie będę oryginalna jak powiem, że działeczkę macie super! Taka spokojna okolica, sady, owoce, drzewka, no i Babcia! Nasza działka również jest raczej długa i wąska, poczatkowo chcieliśmy podzielić ją na 2 i ewentualnie (w razie ciężkich czasów) zagospodarować tylko pół, a resztę sprzedać. Na szczęście zrezygnowaliśmy z tego pomysłu, bo teraz, gdy stoi już nasz SSO działka wcale nie wydaje się taka długa:) Powaliły mnie ceny przyłączy, ale pewnie wszystko zależy od tego gdzie znajduje się działka. Zgroza! Trzymam kciuki za Waszą budowę i...nie usuwaj Dziennika! Co z tego, że nie piszesz regularnie, wklejasz dużo zdjęć, ja robię tak samo. Dziennik jest dla Ciebie! Skoro jest w sieci, to zawsze będziesz mogła do niego zajrzeć i powspominać początki budowy i każdy jej etap:) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witaj!!! powiem tak jak Ania......nie usuwaj dziennika!!! to zawsze pamiątka będzie. A to, że nie piszesz systematycznie to przecież zrozumiałe, przy małym dziecku przeciez masz co robić moje dzieci juz odchowane więc ja tu często zaglądam dla zabicia czasu :lol:u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 chei, dawno do Was nie zaglądałam, ale już nadrobiłam zaległości choć nie powiem, łatwo nie było, obgryzłam pzanokcia zanim mi się te setki zdjęć wczytały ale tak trzymać - fotki super! i jestem pod wrażeniem porządku na budowie, czy Wy zamiataliście podwórko przed fotografowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 10.10.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 chei, dawno do Was nie zaglądałam, ale już nadrobiłam zaległości choć nie powiem, łatwo nie było, obgryzłam pzanokcia zanim mi się te setki zdjęć wczytały ale tak trzymać - fotki super! i jestem pod wrażeniem porządku na budowie, czy Wy zamiataliście podwórko przed fotografowaniem? Mam na przeciwko babcie i mojego 6-letniego siostrzeńca oni tak dbają o porządki ale i mój chłop lubi porządek sam wszystkiego pilnuje pali śmieci i mówi ze cieszy swoje cozy takim widokiem a zdjęcia dają więcej niż treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam, witam. Z której strony Łodzi Wasza budowa? Obstawiam, że gdzieś koło Głowna, ale mogę się mylić Nasza krwawica powstawać będzie pod Aleksandrowem (jak wszystko dobrze pójdzie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wpadłam z rewizytą!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Doberek i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 15.10.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Doberek i dobranoc aleś się rozpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jak ida postepy? nie widze nowych fotek, pogoda was wstrzymała z pracami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.10.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jak ida postepy? nie widze nowych fotek, pogoda was wstrzymała z pracami? deski na dach sie maluja a w czwartek wchodza dachowcy bedzie sie dzialo to i zdjęcia beda. na razie latam za synkiem z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zdjęcie, zdjęcia!!! Czekamy z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Paulina, czekamy na aktualne fotki. Bedziecie miec piękny domek. Ale z Kacperka przystojniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 co tam u Was słychać? domek rośnie czy pogoda przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 21.10.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 co tam u Was słychać? domek rośnie czy pogoda przeszkadza? pogoda przeszkadza. panowie nie wyrobili sie z drewnem dopiero jutro mają byc. i wtedy dachowy wyznacza nowy termin kiedy wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 21.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ale słodziak z tego Waszego Kacperka! Oczka kochane... Moja Marysia właśnie coś opowiada...lampie w dużym pokoju:) W ogóle mają swój świat - Marysia, lampy i moja lalka z dzieciństwa... W dodatku przekulała się przez cały kocyk i teraz leży na włochatym dywanie. Ciekawe co tam w nim znajdzie.. Pogoda niestety nas nie rozpieszcza. A poza tym każdy majster teraz może zwalić swoje opóźnienie właśnie na pogodę Oby nie padało i nie mroziło zbyt wcześnie. Trzymam kciuki za Wasze drewno i dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts